Buzz

Ο Τζιμ Τζάρμους αγαπά τον Saint Laurent...

στα 10

...και σκηνοθετεί μια 9λεπτη ταινία, με τις Τζούλιαν Μουρ, Κλόι Σεβινί, Σαρλότ Γκενσμπούργκ και Ιντια Μουρ, για τη νέα κολεξιόν του οίκου.

Ο Τζιμ Τζάρμους αγαπά τον Saint Laurent...

Το δείπνο έχει τελειώσει. Ενας μοναχικός σερβιτόρος κοιτάζει, καθώς οι καλεσμένοι ψάχνουν τη Σαρλότ. Η ηχώ των ψιθύρων τους πολλαπλασιάζεται. Η μυστηριώδης Σαρλότ εξαφανίζεται κι επανεμφανίζεται, δημιουργώντας μια αίσθηση ιλίγγου, καθώς ο χώρος και ο χρόνος στοβιλίζονται πανέμορφα στην αιωνιότητα.

Δείτε ακόμη: Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ για τον Saint Laurent

french water 607

Ο Τζιμ Τζάρμους γράφει και σκηνοθετεί, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Saint Laurent, Αντονι Βακαρέλο, αναλαμβάνει την αισθητική επιμέλεια, οι Τζούλιαν Μουρ, Ιντια Μουρ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ και Κλόι Σεβινί χαρίζουν λάμψη και μυστήριο με την παρουσία τους, σ' ένα ονειρικό εννιάλεπτο μικρού μήκους που αποτελεί το λανσάρισμα της νέας, καλοκαιρινής κολεξιόν του οίκου, με τίτλο «French Water». Τακτική, άλλωστε, που ακολουθούν πολλοί σχεδιαστές στην εποχή της πανδημίας, όπου τα ντεφιλέ είναι απαγορευμένα. Οσο για τον σιωπηλό σερβιτόρο, είναι ο Λίο Ράιλι, μοντέλο, ηθοποιός και γιος του Τζον Σι Ράιλι. Δείτε την ταινία εδώ: