Buzz

«Running Up That Hill»: H Ελένη Μολφέτα σκηνοθετεί ένα βίντεο κλιπ για τις S.W.I.M.

στα 10

Οι Someone Who Isn’t Me διασκευάζουν Κέιτ Μπους και την ντύνουν με αληθινά «πουπουλένιες» εικόνες.

Flix Team
«Running Up That Hill»: H Ελένη Μολφέτα σκηνοθετεί ένα βίντεο κλιπ για τις S.W.I.M.

Η συνάντηση της μουσικής των Someone Who Isn’t Me και των εικόνων της Ελένης Μολφέτα στο «Running up that Hill» μοιάζει απόλυτα ταιριαστή αλλά ξεκίνησε από διαφορετικούς οδούς. Οι ίδιες εξηγούν:

Διαλέξαμε το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους, γιατί είναι μία δημιουργός που μας έχει επηρεάσει πολύ στη μουσική μας και θεωρήσαμε πρόκληση να «πειράξουμε» ένα τόσο δυνατό και ανεπανάληπτο κομμάτι. Επίσης, μας αρέσει πολύ να συνεργαζόμαστε με νέους σκηνοθέτες, όποτε σκοπεύουμε να δώσουμε εικόνα στα κομμάτια μας.Συνεργαστήκαμε με τη σκηνοθέτη Ελένη Μολφέτα για την οπτικοποίησή του. Μας είχε στείλει η Ελένη ένα βίντεο που είχε ήδη γυρίσει και, βλέποντάς το, θεωρήσαμε ότι μπορεί και να ταιριάξει στο «Running». Πήρε τη διασκευή μας και ξαναμόνταρε όλο το υλικό πάνω στο κομμάτι.

Δείτε ακόμη: Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος σκηνοθετεί το «All These Happy People» των Planet of Zeus

running up that hill swim 607

Η Ελένη Μολφέτα μιλώντας για το project λεέι

Η ιδέα ξεκίνησε από έναν έρωτα, συνέχισε σε μια εργασία για τη σχολή και ολοκληρώθηκε ως βιντεοκλίπ για τις αγαπημένες μου S.W.I.M.

running up that hill swim 607

Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων κι όλο αυτό που κρύβουν μέσα τους. Την τρυφερότητα, την αγάπη, την τρέλα, το πάθος, την καταστροφή, το δράμα, το παιχνίδι κι αυτό που βρίσκουμε ο ένας στον άλλον. Έτσι μου συνέβη και μένα κάποτε, αλλά δεν είχα τη δύναμη να πω τι νιώθω κι έτσι αποφάσισα να το δείξω.

running up that hill swim 607 Ημουν πολύ τυχερή που δούλεψα με δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, τον Νικολάκη Ζεγκίνογλου και την Κατερίνα Γιαννούλη, καθώς το χτίσαμε μαζί. Κι ακόμη πιο τυχερή όταν οι S.W.I.M. το είδαν, τους άρεσε και έδεσε τόσο ωραία με το «Running Up That Hill», που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα.

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το κλιπ στο βίντεο που ακολουθεί.


Δείτε ακόμη: Η Τζία Κόπολα σκηνοθετεί την Ελ Φάνινγκ να τραγουδά το «Little Bird» της Ανι Λένοξ