Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / Οι Μικρού Μήκους ταινίες του Ρούναρ Ρούναρσον

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / Οι Μικρού Μήκους ταινίες του Ρούναρ Ρούναρσον
Σκηνή από το «Two Birds» του Ρούναρ Ρούναρσον

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του αφιερώματος στις μικρού μήκους ταινίες του Ρούναρ Ρούναρσον που θα προβληθούν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.15 στο σινεμά Δαναός.

Γεννημένος το 1977 στην Ισλανδία, ο Ρούναρ Ρούναρσον σπούδασε σινεμά στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου της Δανίας και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη μια υποψηφιότητα για Οσκαρ καλύτερης ταινίας μικρού μήκους («The Last Farm» του 2004) και μια μεγάλου μήκους ταινία («Volcano») που συμμετείχε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες.

Το αφιέρωμα στις μικρού μήκους ταινίες του που διοργανώνει το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας αποτελείται από τρεις ταινίες («Anna» του 2004, «The Last Farm» του 2004 και «Two Birds» του 2008). Οσοι είδαν το «Volcano» που προβλήθηκε ήδη στις Νύχτες Πρεμιέρας ξέρουν τι να περιμένουν...

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Ρούναρ Ρούναρσον» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ