Industry

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον τώρα και παραγωγός, μ' ένα θεαματικό συμβόλαιο με τη Warner

στα 10

Το έχουμε ξαναπεί, εκτός από ωραίος είναι κι έξυπνος.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον τώρα και παραγωγός, μ' ένα θεαματικό συμβόλαιο με τη Warner

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν είναι, πια, το αγόρι του «Twilight». Είναι επί 15 χρόνια ηθοποιός και σ' αυτή την καριέρα του, μετά την πρώτη έκρηξη δημοσιότητας, δούλεψε με σκηνοθέτες, auteurs θα έλεγε κανείς, σαν τους Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Βέρνερ Χέρτσογκ, Κλερ Ντενί, Κρίστοφερ Νόλαν, Ρόμπερτ Εγκερς, Ντέιβιντ Μισόντ, Τζέιμς Γκρέι, ή τους αδελφούς Σάφντι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον προσπάθησε να κρατήσει μυστική την οντισιόν του για το «The Batman» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Τώρα, ο Πάτινσον αποφάσισε ότι μπορεί ν' αναλάβει ευθύνες παραγωγού κι υπέγραψε ένα θεαματικό συμβόλαιο. Θα έχει την πρώτη οψιόν στα πρότζεκτ των Warner Bros., Warner Bros. Television, New Line Cinema και HBO Max για περιεχόμενο κινηματογραφικής διανομής, streaming και τηλεόρασης. Δεν θα γινόταν και καλύτερα.

ρόμπερτ πάτινσον 607

Ο Πάτινσον έχει ήδη, ως ηθοποιός, συμβόλαιο με τη Warner για τον επερχόμενο «Batman» και τα σίκουελ του, αλλά αυτή η νέα μορφή συνεργασίας τού δίνει, φυσικά, σχεδόν carte blance. Οπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, «Η Warner Bros και η HBO ήταν ανέκαθεν εταιρίες συνώνυμες με τη ρηξικέλευθη δημιουργία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί τους για ν' ανακαλύψουμε τις πιο συναρπαστικές νέες φωνές στο σινεμά και την τηλεόραση και να βοηθήσουμε ώστε το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η συνεργασία μου με το στούντιο μέσα στα χρόνια κι έχω τόσο μεγάλο σεβασμό στην αφοσίωσή τους, την προθυμία να τολμήσουν και την επιθυμία να σπρώξουν τα όρια της δημιουργίας πιο πέρα.»