Buzz

Χαμός με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που θα επιστρέψει στο τιμόνι ως «Uber Driver»

στα 10

Are you talkin' to me? ρωτάει ο Ντε Νίρο τους επικριτές του (ανάμεσά τους κι ο Πολ Σρέιντερ), καθώς δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σα διαφημιστικό σποτ για την Uber. Ποια είναι η αλήθεια;

Χαμός με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που θα επιστρέψει στο τιμόνι ως «Uber Driver»

Πριν από λίγες μέρες μαθεύτηκε ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπέγραψε μία συμφωνία με την Uber της Μ. Βρετανίας για να πρωταγωνιστήσει στην νέα της καμπάνια ως «ταξιτζής» της εταιρίας.

Δεν πρόλαβε να σκάσει η είδηση και οι φημολογίες πήραν φωτιά. Μαζί και μία γενική κατακραυγή: «θα επιστρέψει στο τιμόνι του Τράβις Μπικλ;», «ξεπουλάει τον εμβληματικό του ρόλο;», «έχει το δικαίωμα να το κάνει;» κλπ

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix: Ο Ταξιτζής του Μάρτιν Σκορσέζε

Το θέμα έγινε viral και έφτασε μέχρι τα αυτιά του Πολ Σρέιντερ, ο οποίος δεν δίστασε να κατακεραυνώσει με το γνωστό του σαρκασμό την απόφαση του Ντε Νίρο, σ' ένα ποστ στη σελίδα του στο Facebook.

Αουτς! Γιατί ο Μπόμπι θα κάνει κάτι τέτοιο; Ακόμα και η σκέψη με ξεπερνά. Δεν το είδα. Κι αν είμαι τυχερός, δε θα το δω και ποτέ...»

taxi driver

taxi driver

O ξεσηκωμός στα social media ανάγκασε και την Uber αλλά και τον ίδιο τον Ντε Νίρο να προβούν σε δηλώσεις στο Variety, που ξεκαθαρίζουν την κατάσταση:

Ναι, ο οσκαρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο νέος spokesperson της βρετανικής Uber και βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της καμπάνιας. Αλλά ούτε ο ρόλος του θα παραπέμπει στον Τράβις Μπικλ, ούτε το concept των διαφημιστικών θα θυμίζει σε τίποτα τον εμβληματικό «Ταξιτζή».

Ας ηρεμήσουμε, λοιπόν

Διαβάστε κι αυτά: