Buzz

Σήμερα μόνο το «Falling» στο repeat - ως αποχαιρετισμός στην Τζούλι Κρουζ

στα 10

Σε ηλικία 65 ετών έσβησε η αιθέρια φωνή της Τζόυλι Κρουζ που συνδέθηκε άρρηκτα και εμβληματικά με τους τίτλους του «Twin Peaks» και το σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς.

Σήμερα μόνο το «Falling» στο repeat - ως αποχαιρετισμός στην Τζούλι Κρουζ

«Εφυγε από αυτό το βασίλειο με τους δικούς της όρους. Δεν μετανιώνω. Είναι σε ειρήνη… Της επαιξα το "Roam" των B-52s στη φυγή της. Τώρα θα περιφέρεται για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου.»

Με αυτό το συγκινητικό μήνυμα, ο σύζυγος της Τζούλι Κρουζ αποχαιρέτησε την υπέροχη Αμερικανίδα τραγουδίστρια που συνδέθηκε από νωρίς με το σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς και του Αντζελο Μπανταλαμέντι - από το «Mysteries of Love» στο «Μπλε Βελούδο» μέχρι τη συγκλονιστική της εμφάνιση στην «Ατίθαση Καρδιά» και φυσικά τα εμβληματικά «Falling», «Into the Night» και «Nightingale» από το «Twin Peaks» και στο «Twin Peaks: Fire Walk With Me».

Η Τζούλι Κρουζ διασκεύασε αλησμόνητα το «Summer Kisses, Winter Tears» για το «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου» του Βιμ Βέντερς, στη δεκαετία του 90 περιόδευσε μαζί με τους B-52s και το 2018 διεγνώσθη με λύκο που της προκάλεσε χρόνιο πόνο.

david lycnh Με τον Ντέιβιντ Λιντς

Το 2017 εμφανίστηκε και στην μεγάλη επιστροφή - τον τρίτο κύκλο του «Twin Peaks» κλείνοντας μια περίοδο ζωής που την ένωνε με τον Ντέιβιντ Λιντς.