Buzz

Η Αν Χεκ νεκρή στα 53 της χρόνια

στα 10

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ πέθανε, αφού αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου.

Flix Team
Η Αν Χεκ νεκρή στα 53 της χρόνια

Η αμερικανίδα ηθοποιός Aν Χεκ πέθανε αφού αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο της στο Λος Αντζελες, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η 53χρονη ηθοποιός νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση με «ανοξική εγκεφαλική βλάβη» (μια κατάσταση κατά την οποία ο εγκέφαλος στερείται οξυγόνου), σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της.

anne heche Με την Ελεν ΝτιΤζένερις στη δεκαετία του '90

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού προσέκρουσε σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο ΛοςΑντζελες στις 5 Αυγούστου με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία, από τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις προκύπτει η παρουσία ναρκωτικών στον οργανισμό της, αλλά χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Donnie Bracsco Donnie Brasco, 1997

anne heche Επτά Μέρες Επτά Νύχτες, 1998

anne heche Psycho, 1998

H Αν Χεκ είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες όπως το «Donnie Brasco» το «Wag the Dog» και «Επτά Μέρες Επτά Νύχτες», αλλά και το ριμέικ του «Psycho» από τον Γκας Βαν Σαντ, ενώ τα τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές («The Brave», «Quantico» και «Chicago PD»). Διάσημη ήταν και η σχέση της με την Ελεν ΝτιΤζένερις, μια από τις πρώτες ανοιχτά λεσβιακές σχέσεις στο Χόλιγουντ.

Το Liftetime ανακοίνωσε πως θα προβάλλει κανονικά τον Σεπτέμβριο τη νέα της ταινία - την οποία και η ηθοποιός προωθούσε τις ημέρες του τραγικού δυστυχήματος - με τίτλο «Girl in Room 13».

anne heche Με την Σάντρα Ο στο Φεστιβάλ του Τορόντο με το «Catfight» του 2016