Buzz

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θέλει να γυρίσει μια ταινία στα γαλλικά

στα 10

Ακολουθώντας ίσως τα βήματα του Γούντι Αλεν, και ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει κι αυτός μια ταινία στα γαλλικά.

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θέλει να γυρίσει μια ταινία στα γαλλικά

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη με τη Γαλλία. Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του τόσο για το γαλλικό σινεμά όσο και για την ίδια τη χώρα, και μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα καμία ταινία στα γαλλικά, αλλά έχει γυρίσει μια ταινία στο Παρίσι, το δεύτερο μέρος της τριλογίας του «Before…» με τίτλο «Before Sunset».

Αλλά φαίνεται πως αυτό μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Λινκλέιτερ μιλώντας μαζί με τον Γκρεγκ Αράκι στο περιοδικό Interview Magazine, ο ένας για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Hit Man» και ο άλλος τις 4Κ επανεκδόσεις των ταινιών του «Nowhere» και «Doom Generation», αποκάλυψε πως θέλει κάποια στιγμή να γυρίσει μια ταινία στα γαλλικά και στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ είναι καλά (με τον εαυτό του) και δεν χορταίνει να το λέει

Richard Linklater

Αυτό έγινε όταν ο Αράκι είπε στον Λινκλέιτερ πως «είδα την Ρούμπι Ριτς χθες το βράδυ. Εκανε το Q&A για την προβολή μας “Nowhere” στο IFC Center και είπε ότι ετοιμάζεστε να γυρίσετε κάτι στο Παρίσι;» Ο Λινκλέιτερ τον διόρθωσε λέγοντας πως δεν ετοιμάζονται να γυρίσουν μια ταινία αλλά πως ονειρεύεται να το κάνει αυτό κάποια στιγμή λέγοντας «ναι στα γαλλικά. Θα είναι σαν μια ταινία του Νέου Κύματος».

Ο Αράκι μοιράστηκε τη φιλοδοξία του να γυρίσει επίσης μια μέρα στη Γαλλία: «Πάντα είχα ένα όνειρο να κάνω γυρίσματα στη Γαλλία, επειδή οι ταινίες μου έχουν αγαπηθεί εκεί. Αγαπούν τους δημιουργούς εκεί. Αλλά δεν μου αρέσει να όταν φεύγω από το σπίτι. Είναι τόσο τρελό που βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξή τους εδώ.