Buzz

Δεν βλέπουμε σινεμά στις «κόκκινες» περιοχές της Ελλάδας

στα 10

Αυξήθηκε ο αριθμός των περιοχών της χώρας που βρίσκονται στο Επίπεδο 4 του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 και άρα υπόκεινται σε αναστολή των κινηματογραφικών προβολών.

Flix Team
Δεν βλέπουμε σινεμά στις «κόκκινες» περιοχές της Ελλάδας

Από το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου (6.00) και η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα και η Ροδόπη θα βρεθούν στο Επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) του επίσημου χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη covid-19, όπως ανακοίνωσε μόλις ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς («η κατάσταση απαιτεί άμεσα αντανακλαστικά και «η στρατηγική μας προσαρμόζεται»).

Διαβάστε αναλυτικά: Covid-19: Νέος χάρτης της λειτουργίας των κινηματογράφων από 29 Οκτωβρίου

Ετσι αυτή τη στιγμή ο χάρτης στην Ελλάδα προσαρμόζεται ως εξής με τις εξής περιοχές να βρίσκονται σε lockdown και άρα σε αναστολή των κινηματογραφικών προβολών. Συρρικνώνοντας ακόμη περισσότερο το δυναμικό της κινηματογραφικής κίνησης στη χώρα.

Οι περιοχές αυτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) είναι η Κοζάνη, η Καστοριά, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, τα Ιωάννινα, η Ροδόπη και η Λάρισα.

Με πληρότητα 30% (Επίπεδο 3) λειτουργούν αυτή τη στιγμή οι κινηματογράφοι σε Αττική, Βοιωτία, Δράμα, Ημαθία, Θήρα, Καβάλα, Κιλκίς, Νάξος, Ξάνθη, Τρίκαλα, Πιερία, Χαλκιδική,

Αναζητήστε στον διαρκώς επικαιροποιημένο κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά, όπως επίσης και όλες τις πληροφορίες για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την αγαπημένη σας αίθουσα.