Πρόσκληση συμμετοχής στο Psarokokalo 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 23 JAN 2014  /  Flix Team

To Psarokokalo, το ανήσυχο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, καλεί τους ενδιαφερόμενους κινηματογραφιστές να στείλουν τις συμμετοχές τους για το διαγωνιστικό πρόγραμμα προβολών του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2014.

Για όγδοη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo, που διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Κύκλος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους κινηματογραφιστές να στείλουν τις συμμετοχές τους για το διαγωνιστικό πρόγραμμα προβολών της διοργάνωσης που φέτος θα λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2014.

Φέτος για πρώτη φορά οι αιτήσεις αφορούν και το νέο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα Psaroloco με ταινίες μικρού μήκους για παιδιά και εφήβους.

Γενικές Πληροφορίες:

  • Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε ταινίες μικρού μήκους από τα ακόλουθα είδη: μυθοπλασίας - κινούμενο σχέδιο - ντοκιμαντέρ - πειραματική - Τμήμα Psarolocο
  • Η πρόσκληση απευθύνεται σε δημιουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
  • Η συνολική διάρκεια της ταινίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα σαρανταπέντε (45') λεπτά

2

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και έργων λήγει την 1η Απριλίου του 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τους όρους συμμετοχής και την ηλεκτρονική αίτηση στο επίσημο site του Φεστιβαλ στο internet.

Αιτήσεις μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση festival.psarokokalo@gmail.com.


Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site και στην επίσημη σελίδα στο Facebook του Psarokokalo.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.