Buzz

Σινεμά στο σπίτι; Η εμπειρία μεγεθύνεται!

στα 10

10 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο προτζέκτοράς σου, για να τα βλέπεις όλα σινεμά!

Flix Team
Σινεμά στο σπίτι; Η εμπειρία μεγεθύνεται!

Sponsored by Samsung

Το σινεμά στο σπίτι δεν είναι απλή υπόθεση. Ή ίσως, τελικά, είναι...

Αυτό υποστηρίζει ο The Premiere της Samsung με 4Κ ανάλυση και τεχνολογία τριπλού λέιζερ και το αποδεικνύει πληρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει κάθε προτζέκτορας που φιλοδοξεί να μεταφέρει την εμπειρία του σινεμά στο σπίτι - αυτό που όλοι χρειαζόμαστε τώρα.

samsung premiere

Τεχνολογία - Μόνο laser, τρεις φορές laser

Η τεχνολογία προβολής για έναν προτζέκτορα κατέληξε μετά από δεκαετίες εξέλιξης στη μοναδική λύση του laser. Νέες τεχνολογίες υποστηρίζουν μέχρι και συστήματα τριπλού laser για ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα αλλά και αξιοπιστία και απλότητα στη χρήση. Ο The Premiere της Samsung χρησιμοποιεί πηγή φωτός τριπλού λέιζερ για να προσφέρει θεαματική εμπειρία home cinema, που μας μεταφέρει σε ένα ιδιωτικό σινεμά. Εντυπωσιακή χρωματική ακρίβεια, εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων και πληθωρική φωτεινότητα στην οθόνη, με μέγιστο μέγεθος 130 ίντσες, ανεξάρτητα από το πού καθόμαστε μέσα στο χώρο. Ο The Premiere είναι επίσης πιστοποιημένος για αναπαραγωγή περιεχομένου HDR10+.

samsung premiere

Κινηματογραφική Εμπειρία - Με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη

Αν η φιλοδοξία κάθε προτζέκτορα είναι να αγγίξει την εμπειρία του σινεμά, κάθε νέα ιδέα που μεγεθύνει την εμπειρία φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι. Η λειτουργία Filmmaker Mode του The Premiere της Samsung δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε την κινηματογραφική ταινία, όπως ακριβώς θα το επιθυμούσε ο σκηνοθέτης, στο σωστό format, στη σωστή ανάλυση, με το σωστό ήχο.

samsugn

Ανάλυση - pixels στο μάξιμουμ

Η ανάλυση αναφέρεται στον αριθμό των pixel στις οριζόντιες και κάθετες διαστάσεις της οθόνης που χρησιμοποιούμε. Οσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των pixels, τόσο υψηλότερη είναι η ανάλυση και τόσο πιο έντονη και πιο λεπτομερής είναι η εικόνα. Οσο περισσότερα άτομα παρακολουθούν τον πίνακα που προβάλλει ένας προτζέκτορας, τόσο μεγαλύτερη θα χρειαστεί να είναι η εικόνα. Επίσης αν η προβολή του προτζέκτορα αφορά όγκο πληροφοριών ή κειμένων, η εικόνα πρέπει να είναι καθαρή, άρα χρειαζόμαστε και σε αυτήν την περίπτωση περισσότερα pixels. Ο The Premiere διαθέτει την ύψιστη ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) που εξασφαλίζει τις πιο ευκρινείς εικόνες και την βελτιστοποιημένη χρωματική έκφραση σε μέγιστη οθόνη 130 ιντσών.

samsung premiere

Φωτεινότητα - Ακόμα και... με φως!

Η όλη ιδέα ενός προτζέκτορα βασίζεται στη μετατροπή μιας μικρής εικόνας σε μια μεγαλύτερη, ώστε οι θεατές να μπορούν να τη δουν. Αυτό απαιτεί μια συγκεκριμένη ποσότητα φωτός που ενεργοποιεί τους αισθητήρες στο ανθρώπινο μάτι. Αυτή η ποσότητα μεταβάλλεται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και τη συνολική ποσότητα φωτός στον περιβάλλοντα χώρο. Η φωτεινότητα μετράται σε ANSI Lumens. Ενας προτζέκτορας που ξεπερνά τα 2000 Lumens επιτρέπει σε κάθε λεπτομέρεια να είναι ορατή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και χωρίς ο χώρος να είναι απαραίτητα τελείως σκοτεινός. Me τον The Premiere η φωτεινότητα αγγίζει τα 2800 lumen, τα δυναμικά, δηλαδή που χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε ό,τι και αν παρακολουθούμε, διακρίνοντας τις λεπτομέρειες ακόμη και στη μέση της ημέρας, ακόμη και χωρίς κουρτίνες.

samsung premiere

Ακουστικότητα - Σαν να τραγουδάς στις Αλπεις

Εικόνα χωρίς ήχο είναι μισή εμπειρία. Ο προτζέκτορας που θα διαλέξουμε πρέπει να εξασφαλίζει ποιότητα ήχου χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις. Χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία των 40 Watt/4.2ch, με τον The Premiere απολαμβάνουμε εκπληκτικό ήχο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τη συναρπαστική οπτική εμπειρία. Επιπλέν, το Acoustic Beam του The Premiere απογειώνει την ποιότητα του ήχου χρησιμοποιώντας 22 ηχητικές οπές ώστε να αποδώσει έναν βαθύ, πλούσιο και διευρυμένο ήχο, με σκοπό τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ακουστικής εμπειρίας.

samsung premiere

Απλότητα - Η ψυχαγωγία δεν θέλει κόπο

Χρειάστηκαν χρόνια για να μην θεωρείται η εγκατάσταση και η χρήση ενός προτζέκτορα μια δύσκολη υπόθεση. Ο The Premiere δείχνει το δρόμο για τα απλά βήματα της απόλαυσης:

  • Εγκατάσταση χωρίς προβλήματα (δεν απαιτείται πρόσθετη τοποθέτηση στην οροφή)
  • Η τοποθέτηση του προβολέα σας είναι πλέον απλή. To The Premiere μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στον τοίχο και να προσφέρει μια τεράστια οθόνη.
  • Εκπληκτική προβολή και σε λευκό τοίχο, ακόμη και χωρίς οθόνη.
  • Εύκολη συνδεσιμότητα (εύκολη διαχείριση καλωδίων).
  • Φωνητική **βοήθεια, με τον φωνητικό βοηθό Bixby ο οποίος κάνει ακόμη πιο απλό τον έλεγχο του The Premiere.
  • Το Game Enhancer κάνει τη σωστή ρύθμιση και σας δίνει τη βελτιστοποίηση που χρειάζεστε για να παίξετε ατέλειωτες ώρες.

samsung premiere

Απόσταση Προβολής - Τοίχο-τοίχο...

To Throw Ratio αφορά το άνοιγμα των ακτίνων προβολής του προτζέκτορα. H απόσταση προβολής, καθορίζει πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η προβαλλόμενη εικόνα από μια δεδομένη απόσταση προβολής ή πόσο μακριά πρέπει να είναι ο προβολέας για να προβάλει ένα δεδομένο μέγεθος εικόνας. Οι προτζέκτορες χωρίζονται σε κανονικής προβολής (Standard Throw) και πολύ κοντινής προβολής (Ultra Short Throw). O The Premiere εξασφαλίζει εξαιρετικά κοντινή προβολή. Η τοποθέτηση του προβολέα σας είναι πλέον απλή, μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στον τοίχο και να προσφέρει μια τεράστια οθόνη. Με τους ενσωματωμένους ειδικούς αισθητήρες, γνωρίζει πότε τα παιδιά πλησιάζουν, μειώνοντας αυτόματα τη φωτεινότητα για να προστατεύσει τα μάτια τους.

samsung premiere

Διακριτικότητα - Μην τον είδατε

Οι εποχές που ο προτζέκτορας έκανε αισθητή την παρουσία του στο χώρο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο προτζέκτορας της νέας εποχής είναι κομψός, γίνεται ένα με το χώρο, σε διαστάσεις που τον κάνουν διακριτικό. Ο The Premiere διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα συμπαγές, υψηλής αισθητικής προβολέα που φαίνεται όμορφος από κάθε γωνία. Το υψηλής ποιότητας υφασμάτινο φινίρισμά του, συνδυάζεται με το χώρο σας, με αποτέλεσμα ο προβολέας να αφομοιώνεται πλήρως σε αυτόν. Λόγω της λειτουργίας κοντινής προβολής, τοποθετείται πολύ κοντά στον τοίχο σας, χωρίς να ξεχωρίζει στο χώρο, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο The Premiere προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα όχι μόνο με οθόνη για προβολέα αλλά και μόνο με τη χρήση ενός λευκού τοίχου, ιδανικό για όσους δεν επιθυμούν πρόσθετες παρεμβάσεις στον χώρο τους.

samsung premiere

Ευφυΐα - Smart... projector

Εχοντας εξοικειωθεί με την εμπειρία της Smart TV, είναι σημαντικό ο προτζέκτοράς μας να διαθέτει την ίδια... εξυπνάδα, αλλά και όλες τις έξυπνες λειτουργίες με τις οποίες βλέπουμε πλέον τηλεόραση στο σπίτι. Με τον The Premiere η πλοήγηση είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει από τις τηλεοράσεις της Samsung, με δυνατότητα streaming από οποιαδήποτε πλατφόρμα (YouTube, Netflix, Amazon Prime Video), ενώ η smart εμπειρία δεν σταματάει εκεί. Με ένα απλό άγγιγμα μπορούμε να μεταφέρουμε περιεχόμενο από το smartphone μας στην οθόνη. Ακουμπάμε απλώς το smartphone στον The Premiere και αυτός αντικατοπτρίζει αυτόματα αυτό που παρακολουθούμε ή ακούμε.

samsung premiere

Αντοχή - Ταινίες και σειρές χωρίς στοπ

Σινεμά στο σπίτι σημαίνει ώρες προβολών. Ο προτζέκτορας που θα εμπιστευτούμε πρέπει να είναι ανθεκτικός και να έχει διάρκεια. Ο The Premiere έχει διάρκεια ζωής 20.000 ώρες και παραπάνω. Με τη μεγάλης διάρκειας φωτεινή πηγή λέιζερ, προσφέρει περισσότερες από 20.000 ώρες λαμπρό φωτισμό για μία μακρόχρονη εμπειρία θέασης. Είναι ο προτζέκτορας που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί έως και 10 φορές περισσότερο από έναν κανονικό λαμπτήρα UHP, που σημαίνει ότι μπορείτε να τον απολαύσετε για παρακολούθηση περισσότερων από 10.000 ταινιών.


Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον προτζέκτορα The Premiere Smart 4K UHD Ultra-short throw Triple laser projector


Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. To Youtube είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.