Buzz

Γέμισε η Νέα Υόρκη «Poor Things»...

στα 10

Η Μπέλα Μπάξτερ τελικά ταξίδεψε κι ως τον Γενναίο Νέο Κόσμο!

Γέμισε η Νέα Υόρκη «Poor Things»...

Το «Poor Things», η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, βγαίνει σιγά-σιγά στις αίθουσες του κόσμου και παίρνει θέση για τα βραβεία της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix: «Poor Things» - Ο Γιώργος Λάνθιμος προχωρά με άλματα στην περιοχή των μεγαλύτερων δημιουργών της εποχής μας

Στην Ελλάδα το «Poor Things» θα προβληθεί σε previews την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ σε ποιες - πολλές - αίθουσες και κρατήστε εισιτήριο) και «επίσημα» την Παρασκευή, 1η Ιανουαρίου 2024. Στην Αγγλία βγαίνει στις 12 Ιανουαρίου. Στην Αμερική, το φιλμ βγήκε ήδη σε κλειστό κύκλωμα, στις 8 Δεκεμβρίου και θ' ανοίξει σε ευρύ την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λάνθιμος | «Αν δεν έχω final cut σε μια ταινία, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Ή κάποιο άλλο επάγγελμα!»

Γι' αυτή την έξοδο, η Νέα Υόρκη έχει ντυθεί «Poor Things», με την εκπληκτική αφίσα του Βασίλη Μαρματάκη (δείτε εδώ και τις τρεις εκδοχές και περισσότερες δουλειές του designer) να προκαλεί το βλ-Eμμα. Ευχαριστούμε για τη βόλτα και τις φωτογραφίες την Αναστασία Μελία Ελευθερίου.

poor things Στα AMC Lincoln Square...

poor things

poor things ...όπου εκτίθενται και κάποια από τα συγκλονιστικά κοστούμια τής Χόλι Γουάντινγκτον

poor things

poor things Subway (50th Street, Times Square)

poor things Upper West Side