Buzz

When you wish upon a star. Πρώτο teaser του «Πινόκιο» της Disney

στα 10

Την ταινία θα την σκηνοθετήσει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις και θα είναι ένα μείγμα live action και CGI και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ τον Σεπτέμβριο.

When you wish upon a star. Πρώτο teaser του «Πινόκιο» της Disney

Φαίνεται πως το σινεμά συνεχίζει να αγαπάει την ιστορία του «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι. Μάλιστα φέτος θα έχουμε δυο ταινίες βασισμένες στο πολυαγαπημένο αυτό παραμύθι, με τη μία να είναι το stop motion animation του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για το Netflix με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να δανείζει την φωνή του στον Τζεπέτο.

Η άλλη θα είναι η live action μεταφορά του animation της Disney σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις η οποία θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στο Disney+. Και σήμερα η Disney αποκάλυψε το πρώτο teaser της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Το Disney+ ανακοινώνει το πλήρες περιεχόμενό του για την Ελλάδα

pinocchio

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Τζεπέτο, και το καστ συμπληρώνουν και οι Σίνθια Ερίβο, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Λορέιν Μπράκο και Μπέντζαμιν Εβαν Εϊνσγουόρθ. Η Ερίβο θα παίξει τον ρόλο της μπλε νεράιδας, ο Γκόρντον-Λέβιτ θα δανείσει την φωνή του στον Τζίμινι Κρίκετ, ο Κι θα παίξει τον Τζον την Αλεπού, η Μπράκο θα δανείσει την φωνή της στην Σοφία τον γλάρο, ένας νέος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία, ενώ ο Εϊνσγουορθ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Πινόκιο.

Φυσικά, μιας και είναι ταινία του Ζεμέκις, αυτός ο «Πινόκιο», θα είναι ένα μείγμα live action και CGI χαρακτήρων, με την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Disney στις 8 Σεπτεμβρίου.

pinocchio