Buzz

Νηστεία και... Πέδρο Πασκάλ

στα 10

To Esquire βάζει στο εξώφυλλο τον πιο πολυσυζητημένο σταρ αυτή τη στιγμή.

Flix Team
Νηστεία και... Πέδρο Πασκάλ

«Νομίζω πως όλοι μας, είτε έχουμε όμορφες αναμνήσεις από μια θετική πατρική φιγούρα στη ζωή μας, είτε ένα τρομερό κενό στην καρδιά μας εκεί όπου μια θετική πατρική φιγούρα έπρεπε να υπάρχει. Ολοι νοσταλγούμε ή αναζητούμε αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε μη τοξική αρρενωπότητα. Και το έχει αυτό, αλλά επίσης έχει αυτόν τον εκφραστικό πόνο πίσω από τα μάτια του...»

Ο Γκρεγκ Μάζιν, δημιουργός του «Last of Us» προσπαθεί να εξηγήσει τη μανία που ζει ο πλανήτης με τον πατέρα του Πέδρο Πασκάλ στην επιτυχημένη σειρά.

Και ο Πέδρο Πασκάλ συμπληρώνει: «Επίσης, είμαι γέρος...»

pedro pascal

Στο τεύχος Απριλίου του αμερικανικού Esquire ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τα πάντα: τα δύσκολα χρόνια από τα οποία τον έσωσε η Σάρα Πόλσον, τις φορές που «πέθανε» και αναστήθηκε, προσπαθώντας να καταλάβει αν η υποκριτική θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσε, το «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, την τρανσέξουαλ αδερφή του (που την χρειάζεται περισσότερο από όσο τον χρειάζεται αυτή), τον «Αγνοούμενο» του Κώστα Γαβρά για τη Χιλή που άφησε πίσω του, τα daddy issues που έχει προκαλέσει στον πλανήτη με το «Last of Us».

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση του Πέδρο Πασκάλ από τον Νόρμαν Τζιν Ρόι και διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Esquire εδώ.

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal

pedro pascal