Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετρά ανάποδα μέχρι την πρεμιέρα του «Oppenheimer» στο πρώτο teaser!

στα 10

Σε 11 μήνες, 17 μέρες, 17 ώρες, ο (κινηματογραφικός) κόσμος αλλάζει. Ερχεται το νέο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν. Δείτε το πρώτο teaser...

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετρά ανάποδα μέχρι την πρεμιέρα του «Oppenheimer» στο πρώτο teaser!

Το «Oppenheimer», η νέα, πολυαναμενόμενη, ταινία του master Κρίστοφερ Νόλαν έχει ως επίκεντρό της τον δημιουργό της ατομικής βόμβας Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και, πιο συγκεκριμένα, το ρόλο που έπαιξε ο Οπενχάιμερ στην κατασκευή της ατομικής βόμβας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Και σήμερα, ο σκηνοθέτης μάς επιτρέπει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο υλικό του, γυρίζοντας ένα teaser που μετρά αντίστροφα προς την πρεμιέρα της ταινίας - όπως ακριβώς και όλοι εμείς οι φανς του Νόλαν δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα: Ολα όσα ξέρουμε (μέχρι τώρα) για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Oppenheimer

Το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψε ο ίδιος ο Νόλαν, βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν και ολοκλήρωσε τα γυρίσματατά του που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες της Αμερικής (από το Νέο Μεξικό, την Καλιφόρνια μέχρι το Νιού Τζέρσεϊ) με συνολικό μπάτζετ 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: **Και ο Γκάρι Ολντμαν στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Oppenheimer poster

Στην ταινία, εκτός από τον Κίλιαν Μέρφι στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οπενχάιμερ, πρωταγωνιστούν και οι: Εμιλι Μπλαντ (στο ρόλο της συζύγου του Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον που θα ερμηνεύσουν τους Λούις Στράους, Πρόεδρο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, και Αντιστράτηγο Λέσλι Γκρόουβς αντίστοιχα, Φλόρενς Πιου, στο ρόλο της Τζιν Τάτλοκ, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ράμι Μάλεκ που θα ερμηνεύει έναν επιστήμονα, Μπένι Σάφντι, ως Εντουαρντ Τέλερ, ο Ούγγρος Φυσικός που είναι γνωστός ως ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και μέλος του Manhattan Project και πολλοί άλλοι. Ακόμα και οι Κένεθ Μπράνα και Γκάρι Ολντμαν, σε ρόλους έκπληξη.

Η πρεμιέρα του «Oppenheimer» έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου του 2023

Δείτε το πρώτο teaser: