Buzz

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον πατέρα της ατομικής βόμβας

στα 10

Οι δυο τους θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί με τους Κίλιαν Μέρφι και Εμιλι Μπλαντ.

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον πατέρα της ατομικής βόμβας

H νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ συνεχίζει να αποκτά ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει πως ο Κίλιαν Μέρφι θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Οπενχάιμερ ενώ η Εμιλι Μπλαντ θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του, ενώ τώρα ανακοινώθηκε πως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον βρίσκονται ήδη στις τελικές διαπραγματεύσεις για έναν ρόλο στην ταινία. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιους χαρακτήρες θα παίξουν.

Διαβάστε ακόμα: Οι Κρίστοφερ Νόλαν, Στιβ ΜακΚουίν και Ρίντλεϊ Σκοτ ανάμεσα σε χιλιάδες υπογραφές για τη στήριξη των βρετανικών αιθουσών

Christopher Nolan Main

Την ταινία έχει αναλάβει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το στούντιο της Universal, το οποίο από ότι φαίνεται θα είναι και το νέο κινηματογραφικό σπίτι του Νόναλ μετά και την αποχώρησή του από την Warner. Μέχρι στιγμής η ταινία δεν έχει κάποιο τίτλο ή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Νόλαν ασχολείται με το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε ταινία του. Το «Dunkirk», το οποίο επικεντρώνοντας στην διάσωση βρετανών στρατιωτών από την Δουνκέρκη της Γαλλίας, του έδωσε την πρώτη του υποψηφιότητα για Οσκαρ σκηνοθεσίας.