Buzz

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακαταμάχητα αυτοκίνητα του «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»

στα 10

Και, γι' αυτό που είναι, δεν είναι και καθόλου ακριβά!

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακαταμάχητα αυτοκίνητα του «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»

Πραγματικά, είναι να έχεις λεφτά γι' αυτή την online δημοπρασία του Prop Store, που ειδικεύεται σε «entertainment memorabilia». Η χρηματική γκάμα είναι ευρεία, κυμαίνεται από τα 100 ως τα 500.000 δολάρια και περιλαμβάνει (μεταφορικά, όχι κυριολεκτικά), διαμάντια.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κιάνου Ριβς φτιάχνει το δικό του κόμικ - με ήρωα τον εαυτό του

once upon a time in hollywood 607 Η Cadillac του Ρικ

once upon a time in hollywood 607 Το Volkswagen του Κλιφ

Ανάμεσά τους, βγαίνουν προς πώληση δυο πανέμορφα και θρυλικά αυτοκίνητα, εκείνα που οδήγησε εκτεταμένα στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» ο Μπραντ Πιτ, ως Κλιφ Μπουθ: το δικό του, ένα Karmann Ghia της Volkswagen, του 1966, μικρό, νευρικό, στρογγυλεμένο και γαλάζιο, με τιμή να υπολογίζεται στα 30.000 δολάρια, κι εκείνο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο / Ρικ Ντάλτον, στο τιμόνι του οποίου καθόταν επίσης ο Κλιφ, μια και ο Ρικ είχε χάσει το δίπλωμά του γιατί οδηγούσε μεθυσμένος, μια πλατιά, κίτρινο παλ, κρεμένιο, Cadillac Coupe de Ville, του 1966 κι αυτή, με προβλεπόμενη τιμή τα 55.000 δολάρια.

Δείτε εδώ την εγκατάσταση που έγινε στο Volkswagen για το γύρισμα:

once upon a time in hollywood 607

Η δημοπρασία αναγγέλλει 850 κομμάτια κι ανάμεσά τους βρίσκουμε επίσης το κράνος του Maverick Τομ Κρουζ από το «Top Gun», την κάμερα με την οποία ο Αλφρεντ Χίτσκοκ γύρισε το making of του «Vertigo», τα γάντια του μποξ του Ρόκι Μπαλμπόα, μέχρι και το κοστούμι που φορούσε ο Αλ Πατσίνο ως Μάικλ Κορλεόνε όταν πήγε στο Μαϊάμι, στον «Νονό». Το ακριβότερο prop προς πώληση είναι η μακέτα του Νοστρόμο από το «Alien», με φημολογούμενη τιμή εκκίνησης μεταξύ 300.000 και 500.000 δολαρίων. Ειλικρινά, προτιμάμε τα αυτοκίνητα!

Η δημοπρασία θα γίνει από στις 26 και 27 Αυγούστου και χρειάζεται μόνο μια εγγραφή - και μπόλικα δολάρια.