Buzz

Ο Κιάνου Ριβς φτιάχνει το δικό του κόμικ - με ήρωα τον εαυτό του

στα 10

Κι είναι διασκεδαστικό και υπερ-βίαιο, ακριβώς σαν αυτά που του άρεσαν όταν ήταν μικρούλης.

Ο Κιάνου Ριβς φτιάχνει το δικό του κόμικ - με ήρωα τον εαυτό του

Λέγετα «BRZRKR», δηλαδή Berzerker κι είναι ένα κόμικ σε 12 τεύχη, μ' έναν κεντρικό ήρωα φτυστό με τον Κιάνου Ριβς - ίσως επειδή τον εμπνεύστηκε ο Κιάνου Ριβς!

Διαβάστε ακόμη: Η Γουαϊνόνα Ράιντερ νομίζει πως ίσως είναι παντρεμένη με τον Κιάνου Ριβς

κιάνου ριβς 607

Το κόμικ καταπιάνεται με τον Berzerker, έναν αθάνατο άντρα που, αφότου περιπλανιέται για αιώνες στη Γη, επιστρατεύεται από την αμερικανική κυβέρνηση για να διεκπεραιώσει μυστικές αποστολές. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ο άνδρας που ονομάζεται Berzerker είναι μισός θνητός και μισός Θεός, καταραμμένος και εξαναγκασμένος σε πράξεις βίας - ακόμα και με διακύβευμα τη λογική του. Ομως, αφότου περιπλανιέται στον κόσμο για αιώνες, ο Berzerker ίσως βρήκε, τελικά, καταφύγιο - τη συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση για ν' αναλαμβάνει μάχες υπερβολικά βίαιες ή επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλον. Σε αντάλλαγμα, ο Berzerker θα λάβει το μόνο πράγμα που επιθυμεί, την αλήθεια για την ατέρμονη, αιματοβαμμένη ύπαρξή του και το πώς να της δώσει ένα τέλος.»

κιάνου ριβς 607

Οπως λένε με κέφι οι δημιουργοί, το «BRZRKR» είναι μια υπερ-βίαιη επική περιπέτεια με ήρωα μια άτρωτη μηχανή οργής. «Απ' όταν ήμουν μικρό παιδιί αγαπούσα τα κόμικ,» λέει ο Κιάνου Ριβς «και μ' έχουν επηρεάσει σημαντικά στην καλλιτεχνική έκφρασή μου. Η ευκαιρία να δημιουργήσω τον BRZRKR και να συνεργαστώ με θρύλους του είδους, σαν τον συγγραφέα Ματ Κιντ, τον ζωγράφο Αλεσάντρο Βίτι, τους Μπιλ Κράμπτρι, Κλεμ Ρόμπινς, Ραφαέλ Γκραμπά, μαζί με τα σπουδαία παιδιά του Boom! Studios, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.».

κιάνου ριβς 607φωτογράφηση για το GQ

Το «BRZRKR», με εμπνευστή τον Κιάνου Ριβς, συγγραφέα τον Ματ Κιντ και βασικό εικαστικό τον Αλεσάντρο Βίτι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, από το online κατάστημα της Boom! Studios και άλλους διαδικτυακούς προμηθευτές.