Buzz

Οι λόγοι που έκαναν την Ολίβια Γουάιλντ να διώξει τον Σάια ΛαΜπεφ από το «Don’t Worry Darling»

στα 10

Οπως λέει ήταν κυριώς για να προστατεύσει «τους ηθοποιούς και το συνεργείο της».

Οι λόγοι που έκαναν την Ολίβια Γουάιλντ να διώξει τον Σάια ΛαΜπεφ από το «Don’t Worry Darling»

Η δεύτερη ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Don’t Worry Darling» είναι σίγουρα από τις πιο πολυαναμενόμενες της χρονιάς. Κι αυτό όχι μόνο γιατί η πρώτη της ταινία «Booksmart» ήταν ένα indie διαμαντάκι και κατάφερε να αγαπηθεί από όλους, αλλά και γιατί έχει ένα λαμπερό καστ, ανάμεσά τους την Φλόρενς Πιου, τον Χάρι Στάιλς και τον Κρις Πάιν.

Ομως στις αρχές της παραγωγής τον ρόλο του Στάιλς τον είχε δώσει στον Σάια ΛαΜπεφ, τον οποίο απέλυσε σχετικά γρήγορα. Και τώρα, μιλώντας στο Variety, η Γουάιλντ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη σε μια τέτοια κίνηση. «Το λέω αυτό ως κάποια που είναι αρκετά μεγάλη θαυμάστρια της δουλειάς του. Η διαδικασία του [για τους ρόλους] δεν ευνοούσε το ήθος που απαιτώ στις παραγωγές μου. Εχει μια διαδικασία που, κατά κάποιο τρόπο, φαίνεται να απαιτεί μια μαχητική ενέργεια και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι ευνοϊκή για τις καλύτερες ερμηνείες. Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εμπιστοσύνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε όλους να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Τελικά, η ευθύνη μου είναι στην παραγωγή και στο καστ να τους προστατεύσω. Αυτή ήταν η δουλειά μου.»

Η Γουάιλντ ήθελε από την αρχή τον Σταίλς στον συγκεκριμένο ρόλο αλλά εκείνος είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική του κι έτσι διάλεξε τον ΛαΜπεφ. Αλλά όταν αποφάσισε να τον διώξει ο Στάιλς, ευτυχώς για εκείνη, ήταν διαθέσιμος. Λίγο αργότερα βέβαια άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά του ΛαΜπεφ στην πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια FKA Twigs.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Don’t Worry Darling» έχει το πρώτο της τρέιλερ

don't worry darling

«Μετά από αυτό ήρθαν στο φως πολλά που με προβλημάτισαν πραγματικά, όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Βρίσκω τον εαυτό μου να του εύχομαι πραγματικά υγεία και εξέλιξη γιατί πιστεύω στην αποκαταστατική δικαιοσύνη. Αλλά για την ταινία μας, αυτό που πραγματικά χρειαζόμασταν ήταν μια ενέργεια που ήταν απίστευτα υποστηρικτική. Ειδικά με μια ταινία σαν αυτή, ήξερα ότι θα ζητούσα από τη Φλόρενς να βρεθεί σε πολύ ευάλωτες καταστάσεις και προτεραιότητά μου ήταν να την κάνω να αισθάνεται ασφαλής και να την υποστηρίζω», είπε η Γουάιλντ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Φλόρενς Πιου στον ρόλο της Αλις, μιας δυστυχισμένης νοικοκυράς, η οποία ζει με τον άντρα της (Χάρι Στάιλς) στην εξιδανικευμένη κοινότητα Victory, την πειραματική πόλη της εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή, εκθέτοντας κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική αυτή πρόσοψη, η Αλις δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί τι ακριβώς κάνουν στο Victory και γιατί.

Το «Don’t Worry Darling» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας σε λίγες μέρες ενώ αναμένεται στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου.