Buzz

Η νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Don’t Worry Darling» έχει το πρώτο της τρέιλερ

στα 10

Παίζοντας αυτή την φορά με το ψυχολογικό θρίλερ, η νέα ταινία της Γουάιλντ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Η νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Don’t Worry Darling» έχει το πρώτο της τρέιλερ

Η πρώτη ταινία της Ολίβια Γουάιλντ «Booksmart» ήταν γεμάτο από τα κλισέ των νεανικών ταινιών αλλά και με μια φρέσκια αναζωογονητική τους θεώρηση, το επονομαζόμενο «γυναικείο Superbad» ήταν θρασύ, επιθετικό και απρόσμενα ευαίσθητο. Και τώρα η, πλέον σκηνοθέτης, Γουάιλντ επιστρέφει με μια νέα ταινία η οποία, αυτή την φορά με ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο εξελίσσεται στην δεκαετία των 50s.

Με τίτλο «Don’t Worry Darling», στην ταινία πρωταγωνιστεί η Φλόρενς Πιου στον ρόλο της Αλις, μιας δυστυχισμένης νοικοκυράς, η οποία ζει με τον άντρα της (Χάρι Στάιλς) στην εξιδανικευμένη κοινότητα Victory, την πειραματική πόλη της εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή, εκθέτοντας κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική αυτή πρόσοψη, η Αλις δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί τι ακριβώς κάνουν στο Victory και γιατί.

Διαβάστε ακόμα: Nobody puts Βaby in the corner (for long!): Ανακοινώθηκε επισήμως το sequel του «Dirty Dancing»

don't worry darling

«Ολοι συμπεριφέρονται σαν να είμαι τρελή και δεν είμαι τρελή», ακούγεται να λέει η Πιου στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας το οποίο κυκλοφόρησε χτες λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Αλλά κάτι μας λέει πως ίσως κάποιοι την δουν πιο νωρίς σε κάποιο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Για την ώρα δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

don't worry darling