Buzz

«Οι Καταφερτζήδες»: δείτε ένα αποκλειστικό behind the scenes βίντεο!

στα 10

Ποιοι είναι οι «Nooglers»? Θα μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς ο Σον Λέβι, ο σκηνοθέτης των «Καταφερτζήδων», μας συστήνει τους ήρωες και τους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Flix Team
«Οι Καταφερτζήδες»: δείτε ένα αποκλειστικό behind the scenes βίντεο!

Η νέα κωμωδία του Σον Λέβι («Ο Ροζ Πάνθηρας», «Μία Νύχτα στο Μουσείο») θέλει το κωμικό δίδυμο των Βινς Βον και Οουεν Γουίλσον να υποδύονται δύο 40αρηδες που χάνουν τις δουλειές τους. Για να μπορέσουν να είναι ξανά ανταγωνιστικοί, και να διεκδικήσουν ένα κομμάτι από την ψηφιακή αγορά του σήμερα, αποφασίζουν ότι πρέπει να βουτήξουν με το κεφάλι στον πλανήτη Internet.

Δηλώνουν λοιπόν συμμετοχή για πρακτική άσκηση (internship) στον ιντερνετικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google, με προοπτική - κάποια μέρα - να μονιμοποιηθούν. Μόνο που ανάμεσα στους 20χρονους nerds που έχουν αποφοιτήσει πρώτοι (και πολύ νωρίτερα λόγω ιδιοφυίας) οι «δεινόσαυροι», σαραντάρηδες... ξεχωρίζουν!

Ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστικοί εικοσάχρονοι... «Nooglers»; Τι αντιπροσωπεύουν και σατιρίζουν από την σύγχρονη πραγματικότητα της νέας γενιάς; Πώς επέλεξε τους ηθοποιούς ο Σον Λέβι - έναν, έναν- και με βάση ποια χαρακτηριστικά τους; Εμεναν στο σενάριο ή αυτοσχεδίαζαν;

Θα τα μάθετε όλα σ' αυτό το αποκλειστικό για την Ελλάδα, υποτιτλισμένο behind the scenes βίντεο από τους «Καταφερτζήδες» (The Internship). Δείτε το!