Industry

O Τζέιμς Μποντ δεν έχει όριο ούτε τον... ουρανό!

στα 10

Μέσα σε δύο και κάτι εβδομάδες, το «Skyfall» - χωρίς ακόμη να έχει βγει στην Αμερική - υπολογίζεται ότι θα αγγίξει σύντομα τα 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, αποδεικνύοντας πως αυτός ο Τζέιμς Μποντ δεν είναι μόνο ο καλύτερος αλλά και αυτός που ξέρει καλά να μαζεύει όλο το... χαρτί!

O Τζέιμς Μποντ δεν έχει όριο ούτε τον... ουρανό!

UPDATE 11 Νοεμβρίου

Το «Skyfall έφτασε το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοίγματός του στην Αμερική τα 87.8 εκατομμύρια δολάρια, το καλύτερο που έκανε ποτέ ταινια του Τζέιμς Μποντ.


Οι μέχρι τώρα εισπράξεις του «Skyfall» στις χώρες όπου έχει ήδη κυκλοφορήσει στις αίθουσες και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αγγίζουν τα 334.6 εκατομμύρια δολάρια - στη Μ.Βρετανία είναι η πρώτη ταινία στο box-office μέχρι τώρα - κάνοντας την επιτυχία του όχι μόνο πρωτοφανή για ταινία Τζέιμς Μποντ, αλλά φέρνοντας το φιλμ στις πρώτες θέσεις των μεγαλύτερων εμπορικών επιτυχιών της χρονιάς.

Σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, το «Skyfall» βγαίνει - επιτέλους - και στις αμερικάνικες αίθουσες και υπολογίζεται πως θα αγγίξει κάτι σαν 77 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις με το άνοιγμά του, φτάνοντας εύκολα στα 400 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμια και με στόχο που φυσικά θα το κάνουν να ξεπεράσει το «Quantum of Solace» που είχε ανοίξει στην Αμερική με 67 εκατομμύρια δολάρια και έκανε τελικές εισπράξεις παγκοσμίως 586 εκατομμύρια δολάρια.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως το hype για το «Skyfall» τον φέρνει σε αμερικάνικο έδαφος με τις καλύτερες κριτικές που έχει πάρει ταινία του Τζέιμς Μποντ - και οι Αμερικάνοι δείχνουν ενθουσιασμένοι - και με τον τίτλο της «καλύτερης ταινίας του 007», πράγμα που μπορεί να μην σημαίνει πολλά για τη σειρά αλλά ολοκληρώνει την αναγέννηση του μύθου που επιχείρησε και πέτυχε στο ακέραιο ο Σαμ Μέντες.

Θυμίζουμε πως και στην Ελλάδα, το «Skyfall» (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία) έκανε με το άνοιγμα του το προηγούμενο τετραήμερο πανελλαδικά 165.301 εισιτήρια και είναι σίγουρο πως θα παραμείνει και δεύτερη εβδομάδα στην πρώτη θέση αυξάνοντας σημαντικά τα εισιτήριά του.

Περισσότερο... «Skyfall»: