Buzz

Στα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες γυρισμάτων από το «Skyfall» προδίδουν πως εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ και το λαμπερό επιτελείο που έχει συγκεντρώσει ο Σαμ Μέντες, πρωταγωνιστεί η Aston Martin του 007 και η αγγλική εξοχή!

Στα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ!

Συλλέγοντας κανείς όλες τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από το «Skyfall», την καινούρια περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί ακόμη να βγάλει εύκολα συμπεράσματα, ούτε για την υπόθεση της ταινίας, ούτε για το τι καινούριο φέρνει στο μύθο του 007 ο Σαμ Μέντες από την σκηνοθετική καρέκλα.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα (έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές), ωστόσο, βοηθούν περισσότερο στο να πάρουμε μια ιδέα για το κλίμα του «Skyfall» που μέχρι στιγμής έχει να επιδείξει έναν γνωστό αλλά μη εξαιρετέο Ντάνιελ Κρεγκ, έναν ξανθό Χαβιέ Μπαρδέμ και τώρα μια τζούρα από την λευκή Aston Martin του 007 και ένα κάστρο που σύμφωνα με φήμες είναι η βάση του κακού της ταινίας, με το όνομα «Skyfall Lodge».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Skyfall» που βγαίνει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2012.