Buzz

Τι είναι ο Τζέιμς Μποντ χωρίς το μαρτίνι του και χωρίς την M;

στα 10

Οι φήμες από τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ καταφτάνουν με ρυθμούς πολυβόλου και μιλούν για πράγματα που κάνουν το «Skyfall» την ταινία που γυρίζει σελίδα στην ιστορία του 007...

Τι είναι ο Τζέιμς Μποντ χωρίς το μαρτίνι του και χωρίς την M;
Η Τζούντι - Μ - Ντεντς γυρίζει την πλάτη της στον 007!

Στην αρχή ήταν οι φήμες πως ο Τζέιμς Μποντ θα είναι oscar friendly με τον Σαμ Μέντες να κόβει από το σενάριο σκηνές δράσης, στη συνέχεια ήταν οι διαδόσεις πως ο 007 θα στερηθεί το αγαπημένο του Μαρτίνι, προκειμένου να διαφημιστεί επαρκώς η Heineken, μεγάλος χορηγός της ταινίας (άλλωστε σε λίγες ημέρες θα γυριστεί και ένα διαφημιστικό σε παραγωγή του Μέντες).

Η τελευταία διαρροή από το σετ του «Skyfall», όμως, είναι απλά σοκαριστική αφού ένα μέλος της παραγωγής φέρεται να αποκάλυψε στο site Best for Film πως γυρίστηκε ο θάνατος της Μ και πως η Τζούντι Ντεντς εγκαταλείπει το franchise.

H Sony δήλωσε «κανένα σχόλιο», ενώ κανείς δεν μπορεί να διαλευκάνει το μυστήριο που μοιάζει να έχει σχέση με τις φήμες που ήθελαν τον Ρέιφ Φάινς, που υποδύεται στην ταινία έναν κυβερνητικό κατάσκοπο, να παίρνει τη θέση της Μ, συνεχίζοντας από εκεί που θα σταματήσει η Ντεντς.

Ας ελπίσουμε, αρχικά πως κάτι τέτοιο δεν αληθεύει (αφού η Μ της Ντεντς παραμένει ένας από τους πιο απολαυστικούς χαρακτήρες στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, ήδη από την πρώτη της εμφάνιση στο «Επιχείρηση Χρυσά Μάτια» του 1995) και δεύτερον πως ο «θάνατος» της δεν έχει σχέση με το πρόβλημα τύφλωσης που αντιμετωπίζει η υπέροχη κυρία της βρετανικής υποκριτικής.

Το «Skyfall» θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012.

Διαβάστε προσεκτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Skyfall» και δείτε παρακάτω ένα βίντεο από μια επίσκεψη στα γυρίσματα της ταινίας.