Buzz

O Tζέιμς Μποντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

στα 10

Οχι δεν είναι rip-off του «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αλλά η συνεργασία του Ντάνι Μπόιλ, καλλιτεχνικού διευθυντή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου με τον Ντάνιελ - Τζέιμς Μποντ - Κρεγκ!

O Tζέιμς Μποντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Στιγμιότυπο από παλιότερη συνάντηση της Βασίλισσας με τον Ντάνιελ Κρεγκ!

Στην ταινία που γυρίστηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν πρωταγωνιστεί μόνος του, αλλά μαζί με τη Βασίλισσα, η οποία σύμφωνα με την πλοκή της μικρού μήκους ταινίας δίνει εντολές στον πιο διάσημο πράκτορα της Βρετανίας να κηρύξει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ειδικά για την περίσταση το παλάτι επέτρεψε να γίνουν γυρίσματα στα «απαγορευμένα» βασιλικά δωμάτια, ενώ ο Κρεγκ θα προσγειώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ανατολικού Λονδίνου με αλεξίπτωτο πέφτοντας από ένα ελικόπτερο.

Τα γυρίσματα του «Arrival», όπως ονομάζεται το φιλμ, έγιναν με απόλυτη μυστικότητα λόγω της περίστασης, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμη αν σε αυτό θα εμφανίζεται και η ίδια η Βασίλισσα, γεγονός που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη θεαματικότητα της τελετής έναρξης των Αγώνων.

Φήμες που θέλουν τον Μποντ να προσγειώνεται στο γήπεδο λέγοντας «The name is Bond, Games Bond» παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Οχι ακριβώς ένα ευχάριστο διάλειμμα για τον Ντάνιελ Κρεγκ που αυτή την εποχή γυρίζει την 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Skyfall» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σαμ Μέντες.

Διαβάστε περισσότερα για το «Skyfall», αλλά και για τις προθέσεις του Ντάνι Μπόιλ για τους πιο αξέχαστους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν ποτέ.