Buzz

Χαιρόμαστε πολύ! Τα κορίτσια του «Skyfall» μας συστήνονται

στα 10

Η Μπερενίς Μαρλό και η Ναόμι Χάρις μιλούν για τους χαρακτήρες τους και τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μπόντ σε δυο νέα βίντεο από το «Skyfall».

Χαιρόμαστε πολύ! Τα κορίτσια του «Skyfall» μας συστήνονται
Μπερενίς Μαρλό

Μπορεί να μην μαθαίνουμε κάτι αληθινά διαφωτιστικό από το βίντεο της Μπερενίς Μαρλό, αφού τα πιο σημαντικά στοιχεία της πλοκής του φιλμ κρατούνται μυστικά, όμως από το βίντεο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω θα μάθετε ότι η ηθοποιός υποδύεται τη Σέβεριν, η οποία, «έχει μια σκοτεινή πλευρά» και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από το look της στην ταινία, αφού το βίντεο περιέχει μια σύντομη σκηνή από τα γυρίσματα.

Περιέχει επίσης αρκετές λήψεις από τις φωτογραφήσεις της πιθανότατα για promo shoots της για το φιλμ, τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκτιμήσετε άλλα πράγματα όπως το υπέροχο πρόσωπό της ή την εντυπωσιακή φιγούρα της.

Αρκετά με τα λόγια όμως, απολαύστε την στο βίντεο.

Οσο για τη Ναόμι Χάρις, θα την δείτε κυρίως να πυροβολεί με όπλα διαφορετικών διαμετρημάτων και μεγεθών και να μιλά για τον χαρακτήρα της Ιβ, της πράκτορα που θεωρεί τον εαυτό της ισάξιο του Τζέιμς Μποντ, αλλά και για την περιπέτεια των γυρισμάτων που μοιάζει με όνειρο. Ακόμη κι αν είναι ένα όνειρο διάρκειας 7 ολόκληρων μηνών!

Tags: SKYFALL