Buzz

Νέα φωτογραφία για το «Skyfall», τίποτα που δεν ξέραμε ήδη!

στα 10

Κυκλοφόρησε μόλις στην επίσημη σελίδα του 23ου Τζέιμς Μποντ, μια νέα φωτογραφία από το «Skyfall». Και είναι σαν να την είχαμε δει από καιρό...

Νέα φωτογραφία για το «Skyfall», τίποτα που δεν ξέραμε ήδη!

Συμβαίνει κάτι περίεργο με τα υλικά του καινούριου Τζέιμς Μποντ.

Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό απεικόνιζε έναν (σέξι, ομολογουμένως) Ντάνιελ Κρεγκ μπροστά σε μια πισίνα, κόντρα σε οποιεσδήποτε προβλέψεις θα ήθελαν την πρώτη εικόνα από το «Skyfall» να προσφέρει αίμα, βία και δράση στους φανατικούς θαυμαστές του Βρετανού πράκτορα.

Η δεύτερη φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε πάλι δεν μας πληροφορεί για τίποτα περισσότερο από το γεγονός πως ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι σέξι και ντυμένος, σε μια σκηνή γυρισμένη στη Σανγκάη, η οποία ωστόσο θα μπορούσε να ανήκει σε οποιαδήποτε ταινία της σειράς...

Είναι φανερό πως η παραγωγή του «Skyfall» θέλει να παίξει «στα σίγουρα», επενδύοντας στην κλασική αύρα του 007, χωρίς να δώσει ακόμη κανένα σημείο ζωής από το πολυπληθές καστ και την ατμόσφαιρα που ελπίζουμε πως θα προσδώσει στο όλο πράγμα ο Σαμ Μέντες.

Για όσους δεν την έχουν απομνημονεύσει ακόμη, αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 9 Νοεμβρίουτ του 2012: «Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ 007 στο «Skyfall», την 23η περιπέτεια του μακροβιότερου κινηματογραφικού franchise όλων των εποχών. Στο "Skyfall", η πίστη του Μποντ στην Μ (Τζούντι Ντεντς) δοκιμάζεται, καθώς το παρελθόν της επιστρέφει και την καταδιώκει. Ενώ η ΜΙ6 δέχεται επίθεση, ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξοντώσει την απειλή, όσο μεγάλο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα.»

Διαβάστε περισσότερα για τον Τζέιμς Μποντ