Industry

Ο Σαμ Μέντες σέβεται τον Μποντ και το λέει!

στα 10

Σ’ ένα πρώτο videoblog που ανεβηκε στο facebook του «Skyfall», ο Σαμ Μέντες μιλά για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο μύθος του Πράκτορα 007 και πώς τον προσεγγίζει στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Ο Σαμ Μέντες σέβεται τον Μποντ και το λέει!

Εάν έχετε ανησυχίες για το επίπεδο, πνευματικό, γκατζετικό και αγωνιώδες, του 23ου Τζέιμς Μποντ, του «Skyfall» που θα επιτεθεί στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου, μπορείτε να ηρεμήσετε.

Σ’ ένα αναλυτικό vlog που ανέβηκε στο fb της ταινίας, ο Σαμ Μέντες μιλά για όλα και βγάζει την επιλογή του ασπροπρόσωπη. Για τα κίνητρα που τον ώθησαν ν’ αναλάβει τη νέα περιπέτεια του 007, για τον Ντάνιελ Κρεγκ, για τις προσδοκίες της παραγωγής. Επιπλέον, έκπληκτος κι ο ίδιος, συνειδητοποιεί ότι το «Skyfall» θα είναι η πρώτη του βρετανική ταινία, μια και ως τώρα δεν έχει δουλέψει ποτέ ως κινηματογραφικός σκηνοθέτης στη γενέτειρά του. «Οι ταινίες μου στην Αμερική ήταν απλώς διαπιστευτήρια για να μπορέσω, τώρα, να σκηνοθετήσω τον Τζέιμς Μποντ στην Αγγλία!»

Δείτε το παρακάτω βίντεο και διαπιστώστε ότι ο μύθος του Πράκτορα 007 παραμένει ολοζώντανος και προκαλεί δέος ακόμα και στους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς!

Περισσότερο «Skyfall»: