Industry

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα είναι ο κακός στον «Bond 23»

στα 10

Συζητιόταν εδώ και καιρό, όπως και το όνομα του Ρέιφ Φάινς, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε: ο αρρενωπός Ισπανός ηθοποιός θα είναι το αντίπαλο δέος του νέου Τζέιμς Μποντ.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα είναι ο κακός στον «Bond 23»

Ο Μποντ – Ντάνιελ Κρεγκ παρέμεινε, το νέο Bond girl βρέθηκε, είναι η Μπερενίς Μαρλό, να που τώρα αποκαλύφθηκε και ο κακός της ταινίας: ο Χαβιέ Μπαρδέμ μπαίνει στην παρέα του Δρ. Νο - Τζόζεφ Γουάιζμαν, του Σαγόνα Ρίτσαρντ Κιλ και του Σκαραμάνγκα του Κρίστοφερ Λι.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μπαρδέμ επιβεβαίωσε ότι ο ρόλος έχει κλείσει, λέγοντας, «είμαι ενθουσιασμένος. Οι γονείς μου με πήγαιναν στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ και τις έχω δει όλες. Νομίζω ότι θα διασκεδάσω πολύ!»

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαρδέμ αναλαμβάνει να ενσαρκώσει έναν πολύ πολύ κακό άντρα: αρκεί να θυμηθείτε τον έκρυθμο μοναχικό Αντον με το εξαιρετικό καρέ κούρεμα στο «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» των αδελφών Κοέν, του 2007.

Η ταινία, που ενδεχομένως λέγεται «Skyfall», με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες, ετοιμάζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012, σ’ ένα χρόνο από τώρα.

Διαβάστε περισσότερα για το καστ του «Bond 23» εδώ

Διαβάστε τι λέγεται για την υπόθεση της ταινίας εδώ

Διαβάστε για το ποιος θα γράψει το πολυπόθητο τραγούδι τίτλων εδώ