Buzz

Θα κάνουμε (πραγματική) Ανάσταση με Νικ Κέιβ;

στα 10

Λίγες μέρες μετά το Πάσχα, τα Village Cinemas παρουσιάζουν σε ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή το «Distant Sky» - την κινηματογραφημένη συναυλία του Νικ Κέιβ στην Κοπεγχάγη.

Θα κάνουμε (πραγματική) Ανάσταση με Νικ Κέιβ;

Λίγες εβδομάδες πριν το Eject (το νέο live ραντεβού του με την Αθήνα στις 23 Ιουνίου) και λίγες μέρες μετά το Πάσχα, ο Νικ Κέιβ θα είναι κοντά στο ελληνικό κοινό και με έναν άλλο τρόπο: τα Village Cinemas θα παρουσιάσουν σε ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή το «Distant Sky»: τη συναυλία που έδωσε ο Νικ Κέιβ με τους Bad Seeds στο Royal Arena της Κοπεγχάγης στις 20 Οκτωβρίου 2017.

Οποιοι βρέθηκαν στην αντίστοιχη συναυλία της Αθήνας τον Νοέμβριο, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι πρόκειται να ξαναζήσουν - σε μεγάλη οθόνη και με dolby stereo. Ηλεκτρισμό, συγκίνηση, ευφορία με έναν Νικ Κέιβ αποφασισμένο να αδειάζει το ντεπόζιτο σε κάθε στάση αυτής της περιοδείας.

Θυμηθείτε κι αυτό: «One More Time With Feeling»: ο θρήνος του Νικ Κέιβ γίνεται μουσικός και κινηματογραφικός ψαλμός

Distant Sky Nick Cave 607

Το «Distant Sky – Nick Cave & the Bad Seeds Live in Copenhagen» φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Μπάρναρντ (με αντίστοιχη φιλμογραφία που καλύπτει από από τους Εurythmics μέχρι την Bjork κι από τους Gorillaz μέχρι τους Radiohead)

Θα προβληθεί για μία νύχτα μόνο, σε παγκόσμια ταυτόχρονη προβολή σε 500 σινεμά σε όλο τον κόσμο, στις 12 Απριλίου 2018.

Distant Sky Nick Cave 607 1

Στην Αθήνα το φιλμ θα προβληθεί στα Village Park Cinemas Park Ρέντη και στα Village Cinema στο Τhe Mall Athens, ενώ στη Θεσσαλονίκη στα Village Cinemas Mediterranean Cosmos.

Η προπώληση ξεκίνησε! Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας στην επίσημη σελίδα των village cinemas

.

Διαβάστε περισσότερα: