Buzz

Με συναίσθημα. Τρέιλερ για το «One More Time With Feeling», το νέο ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ

στα 10

Ερχεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Και μοιάζει από καρδιάς.

Με συναίσθημα. Τρέιλερ για το «One More Time With Feeling», το νέο ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ

Οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να αλλάξουμε. Γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μερικές μικρές διαφοροποιήσεις στο αρχικό μοντέλο. Συνεχίζουμε να είμαστε οι εαυτοί μας, απλά ελπίζοντας ότι είμαστε καλύτερες εκδοχές του. Τι γίνεται, όμως, όταν ένα γεγονός λαμβάνει χώρα, το οποίο είναι τόσο καταστροφικό ώστε απλά σε αλλάζει;

Ακούγοντας τον Νικ Κέιβ να λέει τα παραπάνω λόγια στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Αντριου Ντόμινικ, δεν μπορείς παρά να ανατριχιάσεις αφού ξέρεις για τι μιλά: για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου γιου του, Αρθουρ, ο οποίος σκοτώθηκε τον Ιούλιο του 2015 πέφτοντας από έναν γκρεμό.

Δείτε ακόμη: One More Time With Feeling»: ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ!

one more time with feeling

Το φιλμ του Ντόμινικ, το οποίο ακολουθεί τη διαδικασία της ηχογράφησης του 16ου άλμπουμ των Nick Cave & the Bad Seeds, με τίτλο «Skeleton Tree», είναι την ίδια στιγμή κι ένα ημερολόγιο μιας σκληρής περιόδου στη ζωή και στην καριέρα του μουσικού, μια καταγραφή της προσπάθειάς του να ξεπεράσει ένα γεγονός που μοιάζει αδυσώπητα σκληρό.

Γυρισμένο σε 3D και 2D, το φιλμ που μοιάζει ήδη συναρπαστικό θα διανεμηθεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από 650 κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο, στις 8 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου δίσκου. Του Νικ Κέιβ.

one more time with feeling 607

Δείτε το τρέιλερ πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: