Buzz

Οι «Τρελές Σφαίρες» επιστρέφουν με τον Λίαμ Νίσον να πρωταγωνιστεί

στα 10

Ενα από τα καλύτερα παραδείγματα slapstick κωμωδίας, και ένα επιτυχημένο franchise, ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του reboot.

Οι «Τρελές Σφαίρες» επιστρέφουν με τον Λίαμ Νίσον να πρωταγωνιστεί

Πόσο σας έχουν λείψει οι ταινίες «Τρελές Σφαίρες» και οι περιπέτειες του Φρανκ Ντρέμπιν; Αν είστε από εκείνους που μόλις απάντησαν αρκετά, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως ένα reboot του franchise ετοιμάζεται από την Paramount.

Το Deadline αναφέρει πως ο σκηνοθέτης των κωμικών σκετς των Lonely Island, αλλά και της βραβευμένης με Emmy ταινίας του Disney+ «Chip ‘n Dale : Resque Rangers» Ακίβα Σέιφερ θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον ως τον γιο του αρχικού πρωταγωνιστή Φρανκ Ντρέμπιν, ενός καλοπροαίρετου αλλά άτυχου αστυνομικού ντετέκτιβ που απεικονίζεται στην αρχική σειρά από τον αείμνηστο Λέσλι Νίλσεν, ο οποίος πέθανε το 2010 σε ηλικία 84 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Wicker Man» γίνεται τηλεοπτική σειρά

the naked gun

Οι πρώτες ταινίες προέκυψαν από την κωμική σειρά «Police Squad!» που προβλήθηκε για μόλις έξι επεισόδια στο ABC το 1982, η οποία δημιουργήθηκε από τους Τζιμ Εϊμπραχαμς και τα αδέρφια Ντέιβιντ και Τζέρι Ζούκερ, περισσότερο γνωστούς για την ταινία τους «Airplane» του 1980. Παρά την αποτυχία της η σειρά έγινε αργότερα ταινία με τον Ντέιβιντ Ζουκερ να την σκηνοθετεί και αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας 150 εκατομμύρια δολάρια στο box office με ένα budget μόλις 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησαν δυο σίκουελς που είχαν παρόμοια επιτυχία.

Ενα σίκουελ ή reboot του franchise βρίσκονταν σε παραγωγή για σχεδόν μια δεκαετία, με τον Εντ Χελμς να πρωταγωνιστεί ως Ντρέμπιν σε ένα νέο «Naked Gun» το 2013. Η ταινία τελικά πέρασε από αλλαγές στο σενάριο, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της εστίασής της πλοκής στον γιο του Ντρέμπιν, με τον Σεθ ΜακΦάρλαν να αναλαμβάνει την παραγωγή της ταινίας πέρυσι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.