Buzz

Μην βγαίνετε από το σπίτι. Κυκλοφορούν spoilers για τις σειρές του Netflix.

στα 10

Μια πανέξυπνη ιδέα δύο φίλων γίνεται η πιο αποτελεσματική καμπάνια για το #menoumespiti.

Flix Team
Μην βγαίνετε από το σπίτι. Κυκλοφορούν spoilers για τις σειρές του Netflix.

Στην αρχή η ιδέα αποδόθηκε στο ίδιο το Netflix. Μια outdoor καμπάνια που γέμισε τους δρόμους του Αμβούργου με αφίσες που αποκάλυπταν στοιχεία της υπόθεσης από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από το «μένουμε σπίτι» ως το πιο αποδοτικό προληπτικό μέτρο κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

Η ψεύτικη καμπάνια όμως ανήκει σε δύο φίλους από την Ταϊλάνδη που φοιτούν στο πανεπιστήμιο του Miami Ad School Europe στο Αμβούργο. Σκέφτηκαν πως ο καλύτερος τρόπος για να εμποδίσουν τον κόσμο να βγει από το σπίτι του είναι να γεμίσουν τους δρόμους με spoilers από σειρές όπως το «Narcos», το «Stranger Things» και άλλα.

νετερλι

νεςτρς

Οι δύο φίλοι, ο Σεν Κονγκρουάνγκιτ και ο Μάτιχορν Πρασουαμπόχ Τσεμουνγκάλο σκέφτηκαν την ιδέα επιστρέφοντας από την πατρίδα τους, την Ταϊλάνδη, όπου τα μέτρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα σε σχέση με την πρόληψη του Covid-19. Η καμπάνια τους έγινε φυσικά viral, ωφέλησε κατά πολύ το ήδη ενισχυμένο από τις περιστάσεις Netflix και έδειξε τον τρόπο να παραμένεις ευφυής ακόμη και από το... σπίτι.