Industry

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ενωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ

στα 10

Στη Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ελληνικού Ντοκιμαντέρ διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ενωσης.

Flix Team
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ενωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ετήσια Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, με παράλληλη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της 'Ενωσης.


Διαβάστε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου της Ενωσης Ελληνικού Ντοκιμαντέρ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕΝ

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ετήσια Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, με παράλληλη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της 'Ενωσης μας. Ως μέλη του νέου ΔΣ βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, αλλά και κατόπιν της εσωτερικής ψηφοφορίας του εκλεχθέντος σώματος που αφορούσε στις αρμοδιότητες, ορίστηκαν οι:

Πρόεδρος: Αννέτα Παπαθανασίου Αντιπρόεδρος: Μελέτης Μοίρας Γραμματέας: ΄Ιλια Παπαπύρου Ταμίας: Ανδρέας Σιαδήμας Μέλη: Διονυσία Κοπανά Μαρία Λεωνίδα Γιάννης Μισουρίδης

Μέλη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι οι:
Mάρκος Γκαστίν ‘Αγγελος Κοβότσος Σπύρος Τσιφτσής

Με εκτίμηση
Το νέο ΔΣ της ΕΕΝ