Buzz

Θα πηγαίναμε ξανά και ξανά και ξανά στο «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»

στα 10

23 χρόνια μετά οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του «Ο Γάμος του Καλύτερου Μου Φίλου» συναντιούνται ξανά στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly.

Flix Team
Θα πηγαίναμε ξανά και ξανά και ξανά στο «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»

«Σκέφτηκα απλά πως ήταν πραγματικά έξυπνη και αστεία. Αυτή η αίσθηση της σωματικής κωμωδίας. Το να πέφτεις συνέχεια, πάνω σε πράγματα, πάνω στον εαυτό μου, πάνω στον Ντέρμοτ. Η σκηνή που, για μένα έκανε την ταινία τόσο αυθεντική και ειλικρινή ήταν όταν λέω τελικά στον χαρακτήρα του Ντέρμοτ: "Διάλεξε με. Ασε με να σε κάνω ευτυχισμένο." Ηταν τόσο περιεκτική και γλυκιά και σημαντική.»

Ετσι εξηγεί η Τζούλια Ρόμπερτς το πόσο της άρεσε ο «Γάμος του Καλύτερού Μου Φίλου», την ταινία του Π.Τζ Χόγκαν που γύρισε το 1996 μαζί με τους Ντέρμοτ Μαλρόνι, Κάμερον Ντίαζ και Ρούπερτ Εβερετ. Τέσσερις υπέρχοι πρωταγωνιστές που συναντιούνται ξανά σήμερα, για ένα επετειακό reunion στο Entertainment Weekly, διατηρώντας το μύθο της ταινίας ζωντανό.

My Best Friend's Wedding

«Μου άρεσε που ο χαρακτήρας μου ήταν πρωταγωνιστής και πως άρεσε στη Τζούλια Ρόμπερτς. Μου άρεσαν αυτά τα προφανή στοιχεία της ταινίας, αλλά ο ήρωάς μου είχει τη δική του μικρή ιστορία. Ηταν ένας αθλητικός ρεπόρτερ και ήταν ερωτευμένος με τρόπους που ακόμη και σήμερα πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν. Δεν θα αντάλλασσα αυτήν την ταινία με τίποτα», δηλώνει ο Ντέρμοτ Μαλρόνι, ο «καλύτερος μου φίλος».

«Στην αρχή είχα σκεφτεί να απορρίψω το ρόλο», εξομολογείται η Κάμερον Ντιάζ, σε έναν από τους πρώτους μεγάλους ρόλους της καριέρας της. «Αστειεύομαι φυσικά. Θα δούλευα με αυτούς τους υπέροχους τύπους και την Τζούλια. Ηταν για μένα ένα τεράστιο άνοιγμα.»

Ο Ρούπερτ Εβερετ ήταν ο μόνος που φοβήθηκε αρχικά το ρόλο του: «Οταν μου το πρότειναν, ο ήρωάς μου είχε μόνο δύο γραμμές στο σενάριο. Σκέφτηκα ότι ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας για την καριέρα μου. Ο Π.Τζ. Χόγκαν έκανε μαζί μου τρία τέσσερα δοκιμαστικά και πάντα τον ρωτούσα τι να κάνω. Δεν υπήρχε τίποτα για να κάνω. Και έτσι μπήκα στην ταινία με κακή διάθεση, Δεν έβρισκα νόημα. Αλλά ήταν τελικά μαγική στιγμή, Ηταν μια στιγμή που άλλαξε τελείως την καριέρα μου. Αλλά την τελευταία φορά που το είδα, με έκανε να δακρύσω στη σκέψη του πόσο μαγικά ήταν εκείνο το καλοκαίρι.»

My Best Friend's Wedding

My Best Friend's Wedding

My Best Friend's Wedding