Industry

Μήνας Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

στα 10

Μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου σε Τριανόν και Ολύμπιον, βλέπουμε ευρωπαϊκό σινεμά.

Μήνας Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Μήνας του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου γιορτάζει τη συναρπαστική ποικιλομορφία του ευρωπαϊκού σινεμά για 6 εβδομάδες - από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 9 Δεκεμβρίου.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε περισσότερες από 70 πόλεις, από το Ρέικιαβικ έως την Αθήνα και από τη Λισαβόνα έως το Βουκουρέστι, αλλά και σε μικρότερες πόλεις, εμβληματικοί κινηματογράφοι αναδεικνύουν τις ευρωπαϊκές ταινίες, παρουσιάζοντας πλούσια προγράμματα, ειδικές εκδηλώσεις και αναδρομικές προβολές.

O Μήνας του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου θα κορυφωθεί στις 9 Δεκεμβρίου με την απονομή των 36ων Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου στο Βερολίνο.

τριανον Τριανόν

Ολύμπιον Ολύμπιον

Στην Αθήνα, ο Μήνας του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου τρέχει στο Τριανόν Στη Θεσσαλονίκη, ο Μήνας του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου τρέχει στο Ολύμπιον. Με επιλεγεμένες ευρωπαϊκές ταινίες που έρχονται κατευθείαν από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και τις πιο ανήσυχες εθνικές κινηματογράφιες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος Creative Europe MEDIA της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τη συνδρομή των Europa Cinemas, CICAE, DAFilms και MUBI Διαβάστε εδώ περισσότερα γαιτ ον Μήνα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

Πάρτε και εσείς μέρος στην έρευνα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον Μήνα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

month