Buzz

Τρέιλερ ολυμπιακών διαστάσεων για το «Moana» της Disney

στα 10

Φτιαγμένο για να φέρει το καλοκαίρι μέσα στα... Χριστούγεννα του 2016, το «Moana» της Disney συστήνεται με νέες ακόμη πιο ευφάνταστες και εξωτικές εικόνες.

Τρέιλερ ολυμπιακών διαστάσεων για το «Moana» της Disney

Πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια, οι σπουδαιότεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον τεράστιο Νότιο Ειρηνικό, ανακαλύπτοντας τα πολυάριθμα νησιά της Ωκεανίας. Αλλά μετά, για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν - και κανείς σήμερα δε γνωρίζει γιατί. Αυτή εδώ είναι η ιστορία μιας θαρραλέας έφηβης, που ξεκινά με τη βάρκα της ένα παράτολμο ταξίδι για να αποδείξει ότι είναι άξια θαλασσοπόρος και να εκπληρώσει την ανολοκλήρωτη αναζήτηση των προγόνων της.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του πολυαναμενόμενου «Moana», της νέας περιπέτειας της Disney που ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016 και που έχει ξετρελάνει τον Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος προωθεί την ταινία με κάθε τρόπο μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter και ο οποίος δίνει φωνή (και μορφή) στον ημίθεο Μάουι, που μαζί με τη Μοάνα (με τη φωνή της πρωτοεμφανιζόμενης νεαρής Χαβανέζας Αούλι'ι Κραβάλο) θα ταξιδέψουν στον ανοιχτό ωκεανό, σε μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες, συναντήσεις με γιγαντιαία πύρινα πλάσματα και απίθανες αντιξοότητες.

Δείτε ακόμη: Το κορίτσι και η θάλασσα: Νέο τρέιλερ για το «Moana» της Disney

Moana 1 607

Μετά το πρώτο teaser και το τρέιλερ που ξετρέλαναν μικρούς αλλά κυρίως μεγάλους, ένα τηλεοπτικό σποτ έκανε πρεμιέρα εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνοντας την υπεροχή της Disney ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Moana Poster 607

Tags: Disney, Moana