Industry

H «Ασφαλτος» του Μίνωα Νικολακάκη στο Filmmaker Lab του Φεστιβάλ του Τορόντο

στα 10

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Μίνωα Νικολακάκη συνεχίζει την ανάπτυξή της, τώρα και με τη σφραγίδα του εκλεκτικού εργαστηρίου του Φεστιβάλ του Τορόντο.

Flix Team
H «Ασφαλτος» του Μίνωα Νικολακάκη στο Filmmaker Lab του Φεστιβάλ του Τορόντο

Ανάμεσα στους 20 νέους δημιουργούς που επέλεξε το φετινό εκλεκτικό Filmmaker Lab του Φεστιβάλ του Τορόντο και οι οποίοι για τέσσερις ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν το νέο τους πρότζεκτ και να αναζητήσουν πολύτιμες συνέργειες για το μέλλον, βρίσκουμε το όνομα του Μίνωα Νικολακάκη, σκηνοθέτη του «Entwined» που είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο το 2019.

filmmaker lab

Η επιλογή του Μίνωα Νικολακάκη έγινε βάσει μεγάλου μήκους προτζετκ με τίτλο «Ασφαλτος» που θα παρουσιαστεί σε industry professionals και βρίσκεται στο στάδιο του development. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με στοιχεία παραλόγου.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η ακόλουθη: «Σε ένα κόσμο που χάνει τη συνοχή του, ένας ερημίτης εργάτης, ανεξήγητα αλλάζει ταυτότητες με το σκληροτράχηλο αφεντικό του, μεγαλοκατασκευαστή ασφάλτου. Οταν ο νέος του ρόλος αποδεικνύεται πολύ διαφορετικός από ότι περίμενε, θα οδηγηθεί σε παράλογες πρακτικές που θα επαναπροσδιορίσουν ποιος πραγματικά είναι.»

Ασφαλτος