Buzz

«It's all in the game, yo.» Εφυγε ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς...

στα 10

...ο για πάντα Ομάρ Λιτλ του «The Wire».

«It's all in the game, yo.» Εφυγε ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς...

Τηλεοπτικός ηθοποιός και παραγωγός, πολλάκις υποψήφιος για Emmy, ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς έφυγε χτες, στο σπίτι του στο Μπρούκλιν, στα 54 χρόνια του.

Στο ίδιο μέρος γεννήθηκε, το 1966, ο Γουίλιαμς, μεγάλωσε στις πολυκατοικίες της κοινωνικής πρόνοιας, έμπλεξε με συμμορίες και, θέλοντας να ξεφύγει, γράφτηκε στο National Black Theatre της Νέας Υόρκης: από εκεί ξεκίνησε μια καριέρα γεμάτη χαρακτήρα και επιτυχίες.

Δείτε ακόμη: Οταν η τέχνη διδάσκει τη ζωή. Ο Μπαράκ Ομπάμα ακούει για την αποτυχία του «War on Drugs» από τον δημιουργό του «The Wire»

μάικλ κένεθ γουίλιαμς

Ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη ως ο Ομάρ Λιτλ του «The Wire», έναν ήρωα τόσο πολυδιάστατο και καλογραμμένο, τον οποίο, ωστόσο, απογείωσε με την ερμηνεία του. Ο Γουίλιαμς δούλευε ακατάπαυστα, με ξεχωριστούς σταθμούς τη συμμετοχή του στο «Boardwalk Empire», το «Hap and Leonard», πιο πρόσφατα το «Lovecraft Country», αλλά και ταινίες σαν τα «The Road», «Inherent Vice», «Gone Baby Gone», «12 Χρόνια Σκλάβος».

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που έδωσε ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς στο Flix μαζί με το υπόλοιπο καστ του «Lovecraft Country».

μάικλ κένεθ γουίλιαμςThe Wire

Ο ηθοποιός πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου - βρέθηκε από τον ανιψιό του στο διαμέρισμά του, νεκρός και, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του, κοντά του βρέθηκαν εξαρτήματα χρήσης ναρκωτικών. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς είχε ακόμα πολλούς σπουδαίους ρόλους να ενσαρκώσει, απολαμβάνουμε το θρύλο του Ομάρ Λιτλ παρακάτω: