Buzz

Ο Μάθιου Βον πιστεύει πως το «Deadpool 3» θα σώσει το MCU

στα 10

O σκηνοθέτης του «Argylle», αλλά και του «X-Men: First Class», είναι αρκετά ενθουσιασμένος με το «Deadpool 3» και δεν το κρύβει.

Ο Μάθιου Βον πιστεύει πως το «Deadpool 3» θα σώσει το MCU

Τα τελευταία χρόνια η Marvel έχει χάσει την υπερ-ηρωική μαγεία της. Οι ταινίες της πάνε από το κακό στο χειρότερο στο box office και οι φανς γενικά δείχνουν να μην είναι και τόσο ενθουσιασμένοι όσο ήταν κάποτε.

Αλλά φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει με το «Deadpool 3». Γιατί σύμφωνα με τον Μάθιου Βον η ταινία αυτή θα είναι εκείνη που θα «σώσει» το MCU. Αλλά πως ο Βον, ο οποίος τώρα δεν έχει καμία σχέση με τη Marvel, αν και παλιότερα είχε σκηνοθετήσει το «X-Men: First Class», γνωρίζει κάτι τέτοιο. Όπως δηλώνει ο ίδιος στο BroBible’s Post Credit Podcast, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Argylle», έχει ήδη δει κάποιες σκηνές από την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Ρέινολντς ζητά να σταματήσουν τα spoilers από το «Deadpool 3»

deadpool 3

«Τα λίγα αποσπάσματα που γνωρίζω για το “Deadpool vs. Wolverine” — ή “Wolverine vs. Deadpool”, είμαι σίγουρος ότι η διαμάχη [για τον τίτλο] μεταξύ του Ράιαν και του Χιού συμβαίνει τη στιγμή που μιλάμε — είναι απίστευτα. Αυτό θα είναι το τράνταγμα… το σύμπαν της Marvel πρόκειται να έχει σοβαρό τράνταγμα που θα επαναφέρει αυτό το νεκρό σώμα στη ζωή… Νομίζω ότι ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν πρόκειται να σώσουν ολόκληρο το σύμπαν της Marvel», είπε ο Βον.

Αλλά ο Βον ελπίζει ότι αυτές οι ταινίες θα επιτρέψουν να ειπωθούν νέες συναρπαστικές ιστορίες «X-Men» στο MCU. «Είμαι γνήσιος θαυμαστής των X-Men και το μόνο που θέλω είναι οι ταινίες να είναι όσο καλές πρέπει», είπε.

Πάντως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για την ταινία μιας και το «Deadpool 3» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.