Buzz

Aυτό που ο Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ θέλει να κατέβει στις εκλογές!

στα 10

Μιλάει σοβαρά όταν ομολογεί ότι σκέφτεται να κατέβει για Κυβερνήτης του Τέξας;

Aυτό που ο Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ θέλει να κατέβει στις εκλογές!

Ο Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ δεν έχει κρύβει ποτέ τις πολιτικές του απόψεις και τοποθετείται συχνά, με δηλώσεις αλλά και πράξεις, απέναντι σε σοβαρά θέματα που απασχολούν την αμερικανική κοινωνία (από την πανδημία και την οικολογία μέχρι την πολιτική σκηνή της χώρας του σήμερα).

Θυμηθείτε αυτό: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ παίρνει θέση στον #blacklivesmatter διάλογο σε μία «άβολη συζήτηση με έναν μαύρο άντρα»

Λίγους μήνες πριν, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε ερωτηθεί (στο «The Hugh Hewitt Show») για το αν θα κατέβαινε στις εκλογές είχε μιλήσει αρνητικά.

«Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι η πολιτική είναι για μένα. Κοιτάξτε, στα μάτια μου αυτή την εποχή η πολιτική είναι μία προβληματική αρένα. Μακάρι να ξαναβρούν οι πολιτικοί τον άξονά τους, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον...»

Απέναντι στην Covid-19 πανδημία: Αν είναι να κάνεις το καλό, κάν'το όπως ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ

Matthew McConaughey Reserve 607 4

Σήμερα όμως ξυπνήσαμε με πολύ διαφορετικά νέα.

Σ' ένα podcast (The Balanced Voice) ο ΜακΚόνεχεϊ μοιάζει να έχει αλλάξει γνώμη και να «σκέφτεται σοβαρά» να κατέβει για Κυβερνήτης του Τέξας!

«Ξανακοιτάω το θέμα, ναι. Το ξανασκέφτομαι. Εχω θέση στην ηγεσία; Νομίζω ότι ναι έχω πράγματα που μπορώ να διδάξω και να μοιραστώ, αλλά με ποιο ρόλο; Ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου;»

Οι εκλογές των επί μέρους Πολιτειών θα λάβουν χώρα του χρόνου. Ο Κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Αμποτ, σκοπεύει να ξανακατέβει για να διεκδικήσει το αξιώμά του για μια ακόμα τετραετία. Για να δούμε αν θα βρει μπροστά του τον alright, alright, alright οσκαρικό ηθοποιό.

Δείτε κι αυτό: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σχεδίασε ένα οικολογικό ξύλινο σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις