Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Μαρία Μπακαλόβα ξέρει ότι σε κάτι είναι καλύτερη από τη Μέριλ Στριπ

στα 10

«Είναι το μεγαλύτερο ίνδαλμά μου. Τη λατρεύω. Τη θαυμάζω...»

Η Μαρία Μπακαλόβα ξέρει ότι σε κάτι είναι καλύτερη από τη Μέριλ Στριπ

Οπως ήταν φυσικό, αναμενόμενο και δίκαιο, η Μαρία Μπακαλόβα, η συμπρωταγωνίστρια και αποκάλυψη του Σάσα Μπάρον Κόεν στο «Borat Subsequent Moviefilm» είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Γυναικείας Ερμηνείας σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Κατηγορία στην οποία, δυνητικά, θα μπορούσε να είναι υποψήφια η Μέριλ Στριπ, για το «Prom». Αλλά δεν ήταν. Ηταν η Μαρία Μπακαλόβα. Η νεαρή ηθοποιός εκφράζει χαριτωμένα τα συναισθήματά της γι' αυτή την επιλογή στο Vulture.

Διαβάστε ακόμη: Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε τον Σάσα Μπαρόν Κοέν φρικιό!

borat 607Η αξεπέραστη σκηνή της Μπακαλόβα με τον Ρούντι Τζουλιάνι

Η Μέριλ Στριπ θα μπορούσε να διαγωνίζεται σ' αυτή την κατηγορία, αλλά δεν βρέθηκε υποψήφια. Βρέθηκες εσύ. Κέρδισες τη Μέριλ Στριπ!

Η Μέριλ Στριπ είναι πιθανότατα μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς σ' ολόκληρο τον κόσμο, όλων των εποχών. Είναι το μεγαλύτερο ίνδαλμά μου. Τη λατρεύω. Τη θαυμάζω. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι στους Ξένους Ανταποκριτές για την αναγνώριση που μου προσφέρουν. Αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα ηθοποιού από τη Βουλγαρία στη Δύση. Οπότε, για τον κόσμο στην πατρίδα μου, είναι ίσως ένα από τα σημαντικά επιτεύγματα για τους Βούλγαρους και χαρίζει στους ανθρώπους ελπίδα και ευτυχία και μεγαλύτερα όνειρα. Τ¨ωρα ο ορίζοντας είναι το άπειρο, μ' έναν τρόπο. Είναι κάτι για το οποίο όλοι είναι ευγνώμονες, στην πατρίδα μου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαρία Μπακαλόβα στο Vulture, αξίζει τον κόπο.