Buzz

Δεν θα δούμε τελικά μια all female cast νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής»

στα 10

Η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μάργκο Ρόμπι τελικά φαίνεται πως δεν θα πλεύσει στα αχαρτογράφητα νερά του Χόλιγουντ.

Δεν θα δούμε τελικά μια all female cast νέα ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Πριν λίγο καιρό και όταν ο Τζονι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ βρισκόταν στα δικαστήρια, η Disney σκέφτονταν αρκετά σοβαρά το μέλλον του franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής». Μάλιστα υπήρχε και κάποια στιγμή το 2020 μια ιδέα για μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσαν μόνο γυναίκες, με την Μάργκο Ρόμπι να αντικαθιστά τον Τζακ Σπάροου του Ντεπ.

Το σενάριο της ταινίας το οποίο είχε αναλάβει η Κριστίνα Χότζον, γνωστή από το «Birds of Prey», και με την Ρόμπι πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνει και την παραγωγή της ταινίας με το στούντιο της LuckyChap, φαίνεται τελικά πως απορρίφθηκε.

Αυτό αποκάλυψε η Ρόμπι στο Vanity Fair, μιλώντας για τη νέα της ταινία «Babylon», λέγοντας πως «είχαμε μια ιδέα και την αναπτύσσαμε για λίγο καιρό, πριν από πολλά χρόνια, να έχουμε περισσότερο μια ταινία με γυναίκες πρωταγωνίστριες — όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς ένα διαφορετικό είδος ιστορίας — που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία, αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να το κάνουν.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ερικ Ρόμπερτς πλέκει το εγκώμιο στην Μάργκο Ρόμπι για την ερμηνεία της στο «Babylon»

Margot Robbie Vanity Fair 607

Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ τότε είπε ότι υπήρχαν στην πραγματικότητα πολλές ταινίες των «Πειρατώμ» σε εξέλιξη, μία με τον Ρόμπι και μία χωρίς. Δεν είχαν γίνει τότε γνωστές οι λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά προφανώς η Disney και η Ρόμπι δεν μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο για να προχωρήσουν.

Πάντως σίγουρα δεν πρόκειται να μας λείψει η Ρόμπι από τη μεγάλη οθόνη μιας ήδη το «Αμστερνταμ» παίζεται στις αίθουσες, το «Babylon» έρχεται τα Χριστούγεννα και η ταινία «Barbie» τον Ιούλιο του 2023.