Buzz

Ο Ερικ Ρόμπερτς πλέκει το εγκώμιο στην Μάργκο Ρόμπι για την ερμηνεία της στο «Babylon»

στα 10

Μάλιστα, την συγκρίνει με εκείνη της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο «Ποιος Φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;»

Ο Ερικ Ρόμπερτς πλέκει το εγκώμιο στην Μάργκο Ρόμπι για την ερμηνεία της στο «Babylon»

Με την οσκαρική κούρσα ήδη να έχει ξεκινήσει, αρκετές είναι οι ταινίες που έχουν κάνει την πρεμιέρα τους σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ και προπορεύονται ήδη στις οσκαρικές προβλέψεις. Ομως η νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ «Babylon», αν και δεν έχει προβληθεί πουθενά ακόμη, ακούγεται αρκετά πως θα πρωταγωνιστήσει στα φετινά Οσκαρ.

Ας είναι καλά και τα μέλη του καστ της, τα οποία όπου βρεθούν και όπου σταθούν πλέκουν το εγκώμιο τόσο για τον Σαζέλ όσο και για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Ενας από αυτός είναι και ο Ερικ Ρόμπερτς ο οποίος μίλησε πρόσφατα με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία της Μάργκο Ρόμπι στην ταινία, λέγοντας πως θα κερδίσει φέτος το Οσκαρ παρομοιάζοντάς την ερμηνεία της μάλιστα με εκείνη της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο «Ποιος Φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;».

«Tην ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ την έχω παρακολουθήσει. Θα σας πω επίσης ότι η Μάργκο Ρόμπι πρόκειται να κερδίσει ένα Οσκαρ για την ερμηνεία της. Δίνει την πιο απίστευτη ερμηνεία στο “Babylon” που έχω δει ποτέ. Οι δύο απίστευτες ηθοποιοί στο «Ποιος Φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;» έδωσαν τέλειες ερμηνείες και είναι σε αυτό το επίπεδο. Με συνεπήρε. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο λαμπερή ήταν κάθε λεπτό της κάθε μέρας», συμπλήρωσε με τεράστιο ενθουσιασμό ο Ρόμπερτς για την Μάρκγο Ρόμπι στο The Hollywood Reporter.

Διαβάστε ακόμα: Πάντα κάνε σκηνή! Πρώτο τρέιλερ του «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

babylon

Αν και δεν αποκλείεται η Ρόμπι να κερδίσει την τρίτη της υποψηφιότητα για Οσκαρ φέτος, οι πιθανότητες - για την ώρα - να το κερδίσει είναι ελάχιστες μιας και σίγουρα θα έχει να αναμετρηθεί την Κέιτ Μπλάνσετ για το «Tar» (η οποία μοιάζει για την ώρα ως το απόλυτο φαβορί) και την Ανα Ντε Αρμας για το «Blonde».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Babylon», πρόκειται για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία καταγράφει την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τζιν Σμαρτ, Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι, Λούκας Χάας. Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.