Buzz

Πάντα κάνε σκηνή! Πρώτο τρέιλερ του «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

στα 10

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες αυτά τα Χριστούγεννα.

Πάντα κάνε σκηνή! Πρώτο τρέιλερ του «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της φεστιβαλική περιόδου, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της οσκαρικής κούρσας, με πολλές ταινίες που θα παίξουν αρκετά στα φετινά Οσκαρ, να κάνουν ήδη την πρεμιέρα του σε κάποιο από τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ ή να παρουσιάζουν ένα μικρό δείγμα τους πριν αυτές κυκλοφορήσουν στις αίθουσες τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

babylon

babylon

Μια από αυτές είναι και το «Babylon», η νέα ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας πρόκειται για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τζιν Σμαρτ, Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι, Λούκας Χάας. Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά για την ώρα απολαύστε απολαύστε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

babylon

babylon

babylon