Buzz

Πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

στα 10

To Vanity Fair φιλοξενεί στις σελίδες του ένα αφιέρωμα στη νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ η οποία φαίνεται πως θα παίξει αρκετά στα φετινά βραβεία Οσκαρ.

Πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της φεστιβαλική περιόδου, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της οσκαρικής κούρσας, με πολλές ταινίες που θα παίξουν αρκετά στα φετινά Οσκαρ, να κάνουν ήδη την πρεμιέρα του σε κάποιο από τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ ή να παρουσιάζουν ένα μικρό δείγμα τους πριν αυτές κυκλοφορήσουν στις αίθουσες τον χειμώνα.

Μια από αυτές είναι και το «Babylon», η νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο. Το Vanity Fair κυκλοφόρησε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίες, οι οποίες δείχνουν πως πρόκειται για μια από τις πιο φιλόδοξες ταινίες του Σαζέλ μέχρι σήμερα. «Η βασική ιδέα ήταν απλώς να κάνουμε μια μεγάλη, επική ταινία πολλών χαρακτήρων, που θα διαδραματιζόταν στις πρώτες μέρες του Λος Αντζελες και του Χόλιγουντ, όταν και τα δύο αυτά πράγματα μεταμορφώνονταν σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα. Τα πάντα αλλάζουν κάτω από τα πόδια των ανθρώπων και με γοήτευσε πραγματικά το ανθρώπινο κόστος όλης αυτής της αναστάτωσης σε αυτό το μέγεθος, σε μια εποχή που δεν υπήρχε κάποιος χάρτης, όταν όλα ήταν απλά καινούργια και άγρια», δήλωσε ο Σαζέλ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάμιεν Σαζέλ δίνει τρεις διαστάσεις στον «φλατ» Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ

babylon

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ταινία, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα μας μεταφέρει στο τέλος εποχής των βουβών ταινιών στο Χόλιγουντ και πως είναι γεμάτο από ένα all star καστ με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι, Τόμπι Μαγκουάιρ, Τζιν Σμαρτ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Τζόβαν Αντέπο, Μαξ Μινγκέλα, Λούκας Χας, Κάθριν Γουότερστοουν και Ντιέγκο Κάλβα.

Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά για την ώρα απολαύστε μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

babylon

babylon

babylon

babylon

babylon

babylon

babylon

babylon