Buzz

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είναι κι αυτός αρκετά δυσαρεστημένος με την Warner

στα 10

O σκηνοθέτης του «Sixth Sense» δήλωσε απογοητευμένος με αυτή την ανατροπή.

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είναι κι αυτός αρκετά δυσαρεστημένος με την Warner

Ολοένα και περισσότερες φωνές έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της απόφασης της Warner να κυκλοφορήσει όλες τις ταινίες της το 2021 ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο HBO Max. Μέσα σε αυτές των Πάτι Τζένκινς, Αάρον Σόρκιν, Ντενί Βιλνέβ και Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται να προστεθεί κι εκείνη του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Ο Σιάμαλαν μιλώντας στο Fandom ρωτήθηκε για τις πρόσφατε εξελίξεις σχετικά με την Warner και τις ταινίες της, είπε πως είναι δυσαρεστημένος όχι μόνο την απόφαση αυτή του στούντιο αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τους σκηνοθέτες.

Διαβάστε ακόμα: Something «Old», something new... Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν έχει τίτλο, αφίσα και κάποιες πρώτες πληροφορίες

m night shyamalan 607

«Μπορείτε απλά να μαντέψετε την αντίδρασή μου για όλο αυτό. Δεν το υποστηρίζω καθόλου. Καθόλου. Και ειδικά μιας και δεν το συζήτησαν με τους σκηνοθέτες. Απαράδεκτο. Είναι φυσικά απόφαση της εταιρείας και νιώθω άσχημα για τους συναδέλφους μου οι οποίοι το έμαθαν με αυτόν τον τρόπο και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν. Σίγουρα δεν είναι αυτή η απάντηση και ελπίζω πως όλοι θα επιστρέψουμε στις αίθουσες σύντομα. Τρεις, τέσσερις, πέντε μήνες, όσο πάρει. Και τα δυο μπορούν να συνυπάρξουν, έχουμε ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου στο σπίτι και όταν βγαίνουμε έξω. Δεν χρειάζεται η μια να κανιβαλίζει την άλλη», δήλωσε ο Σιάμαλαν.

Μέχρι στιγμής η Warner εμμένει στην απόφασή της η οποία από ό,τι φαίνεται θα κρατήσει μόνο για το 2021 μιας ήδη έδωσε το πράσινο φως για το «Wonder Woman 3» με την Πάτι Τζένκις να επιστρέφει στην σκηνοθεσία, μιας και η ίδια είχε δηλώσει πως δεν θα επέστρεφε για την ταινία αν το στούντιο υιοθετούσε την πολιτική αυτή.

Διαβάστε ακόμα: O Ζακ Σνάιντερ πιστεύει πως το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ακατάλληλο