Buzz

Something «Old», something new... Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν έχει τίτλο, αφίσα και κάποιες πρώτες πληροφορίες

στα 10

Και, όπως μαθαίνουμε, βασίζεται σε graphic novel.

Something «Old», something new... Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν έχει τίτλο, αφίσα και κάποιες πρώτες πληροφορίες

Κάθε φορά που ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ανακοινώνει πως ετοιμάζει μια νέα ταινία τα πάντα είναι τυλιγμένα κάτω από ένα είδος απίστευτης μυστικοπάθειας. Ετσι ακριβώς και τώρα που ο Σιάμαλαν επιστρέφει στο σινεμά, μετά και το μικρό του τηλεοπτικό διάλειμμα με το «Servant» για λογαριασμό του Apple TV+, με μια νέα ταινία, θεωρητικά προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: «Glass»: Αυτό είναι το σίκουελ του «Unbreakable», του «Split» και... της καριέρας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

shyamalan 607

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ κι ακόμα ονόματα όπως Ελάιζα Σκάνλεν, Τομασίν ΜακΚένζι, Ααρον Πιέρ, Αλεξ Γουλφ, Βίκι Κριπς, Αμπεϊ Λι, Νικι Αμούκα-Μπερντ και Κεν Λουνγκ. Μόλις τώρα, όμως, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες. Η ταινία λέγεται «Old», έχει αφίσα και βασίζεται στο graphic novel του 2010 των Πιερ Οσκαρ Λεβί και Φρέντερικ Πίτερς, «Sandcastle». Πρόκειται για ένα βιβλίο - και μια ταινία, λοιπόν - υπαρξιακού τρόμου που παρακολουθεί ένα γκρουπ 13 ατόμων σε μια παραλία που αρχίζουν να γερνούν ταχύτατα, αλλά δεν μπορούν να φύγουν. Ο Σιάμαλαν αγόρασε τα δικαιώματα για το graphic novel αμέσως μόλις το διάβασε, όταν του το χάρισε ο γιος του για τη Γιορτή του Πατέρα!

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή για ταινία του Σιάμαλαν, για το στούντιο της Universal, μετά και από μια σειρά indie, σχεδόν αυτοχρηματοδοτούμενων παραγωγών, όπως τα «The Visit», «Split» και «Glass». Δείτε παρακάτω το ποστ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και αναζητήστε το βιβλίο.

Διαβάστε ακόμα: «The Servant»: Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει κάτι σκοτεινό στην τηλεόραση