Buzz

«Glass»: Αυτό είναι το σίκουελ του «Unbreakable», του «Split» και... της καριέρας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Με την επιτυχία του «Split», με την ανάμνηση του «Αφθαρτου», ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν βγάζει ξανά έναν άσσο από το μανίκι του.

«Glass»: Αυτό είναι το σίκουελ του «Unbreakable», του «Split» και... της καριέρας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

«Δεν μπορείς να κρύψεις αυτό που είσαι» κι ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, παρά τις φορές που «σκόνταψε» στην καριέρα του, κρύβει μέσα του έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη του σασπένς και του ψυχολογικού τρόμου. Επιπλέον, έχει την εξυπνάδα να επενδύει στην επιτυχία κι έτσι, μετά τον εισπρακτικό θρίαμβο του «Split» («Διχασμένος») πριν δυο χρόνια, συνδέει, όπως και στο φινάλε εκείνης της ταινίας, τον διχασμένο Κέβιν και τους ήρωες του «Αφθαρτου» κι επανέρχεται με το medley που θα λέγεται «Glass».

Διαβάστε ακόμη: «Αφθαρτος» ή «Διχασμένος»; Βάζουμε στη σειρά τις ταινίες του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Το «Glass» προορίζεται για τις αίθουσες τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά ο Σιάμαλαν δημοσιοποίησε ήδη το πρώτο teaser poster της ταινίας - που μπορούμε να λέμε και «Unbreakable 2» ή και «Split 2» - που καταφέρνει, με τρεις χρωματικές παλέτες και τρεις αντανακλάσεις, να προκαλέσει ελαφρές ανατριχίλες προσμονής.

Οπως εξηγεί η σύνοψη του «Glass», ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει ως Ντέιβιντ Νταν κι ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως Mr. Glass γα να συναντηθούν με τον Τζέιμς ΜακΑβόι ως, μεταξύ άλλων, Κέβιν Κραμπ, αλλά και την Κέισι, το μοναδικό θύμα του Κέβιν που κατάφερε να επιβιώσει. Οι τρεις διττοί ήρωες καταδιώκουν ο ένας τον άλλο σ' ένα υπερβατικό ανθρωποκυνηγητό που αποκαλύπτει μυστικά και για τους τρεις. Κρίνοντας, πάντως, από αυτό το πρώτο πόστερ, ο Νταν μοιάζει να ζει σε κάποιο ίδρυμα, ο Mr. Glass να είναι φυλακισμένος και μόνο ο Κέβιν να είναι ελεύθερος να δράσει. Δείτε το παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: O M. Νάιτ Σιάμαλαν εξηγεί πώς ο «Κυνόδοντας» επηρέασε τη νέα του ταινία «Διχασμένος»

glass poster 607

glass 607

glass 607

glass 607

glass 607

glass 607