Buzz

Το «Wonder Woman 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner

στα 10

Με τις Πάτι Τζένκινς και Γκαλ Γκαντότ να επιστρέφουν για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τριλογίας.

Το «Wonder Woman 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner

Δεν χρειάστηκε να περάσουν αρκετές μέρες από την στιγμή που το «Wonder Woman 1984» έκανε την πρεμιέρα του ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο HBO Max για να δώσει η Warner το πράσινο φως για μια τρίτη ταινία. Κι όχι μόνο αυτό αλλά η Πάτι Τζένκινς και η Γκαλ Γκαντότ θα επιστρέψουν στην σκηνοθεσία και στον πρωταγωνιστικό ρόλο αντίστοιχα.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε χτες ο πρόεδρος του στούντιο Τόμπι Εμεριχ λέγοντας πως «καθώς οι φανς σε ολόκληρο τον κόσμο συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την Νταϊάνα, οδηγώντας σε ένα δυνατό πρώτο Σαββατοκύριακο για το “Wonder Woman 1984”, είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε την ιστορία της με τις δικές μας πραγματικές Wonder Women – την Γκαλ και την Πάτι – οι οποίες θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν την εδώ και αρκετά καιρό προγραμματισμένη τριλογία.»

Διαβάστε ακόμα: «Θετικά» θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για το «Wonder Woman 1984»

wonder woman 1984 607

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά αν λάβουμε υπόψιν πως η Τζένκινς θα σκηνοθετήσει και την μια από τις επόμενες ταινίες «Star Wars» με τίτλο «Rogue Squadron», τότε μάλλον θα αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής το «WW ‘84» κατάφερε να κερδίσει 16.7 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office (αυτά χωρίς να λάβουμε υπόψιν τα έσοδα από το HBO Max, όπου και θα μείνει online για 30 μέρες, και τις υπόλοιπες streaming πλατφόρμες που προβλήθηκε), με τον αντιπρόεδρο της Warner Media Αντι Φόρσελ να αναφέρει πως «το Wonder Woman 1984 έσπασε όλα τα ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που κυκλοφόρησε στο HBO Max, και το ενδιαφέρον για την ταινία δείχνει πως όλο αυτό θα πάει έτσι για αρκετό καιρό μετά. Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ήταν ωραίο να δώσουμε στις οικογένειες την δυνατότητα να διασκεδάσουν με μια τέτοια ταινία από το σπίτι τους, όπου οι κινηματογράφοι παρέμεναν κλειστοί.»

Πάντως η Τζένκινς είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν είχε σκοπό να επιστρέψει για το «Wonder Woman 3» εάν η Warner ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και μετά το 2021. «Θα δούμε τι θα συμβεί [με το «Wonder Woman 3»]. Δεν ξέρω πραγματικά. Ξέρω ότι θα ήθελα να κάνω το τρίτο εάν οι περιστάσεις ήταν σωστές και υπήρχε ακόμα ένα θεατρικό μοντέλο. Δεν ξέρω ότι θα το έκανα αν δεν υπήρχε», είχε πει τότε. Η απόφαση της να επιστρέψει για το «Wonder Woman 3» δείχνει πως η Warner είναι έτοιμη να αλλάξει την τακτική που ήθελε να ακολουθεί με τις υπόλοιπες ταινίες του για το 2021, κυκλοφορώντας τες ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο HBO Max.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ααρον Σόρκιν και Πάτι Τζένκινς συζητούν για τα πρόσφατα γεγονότα με την Warner

wonder woman 1984 607